Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Tandläkarhuset i Falköping blir en del av Smile Tandvård

Från och med 1 oktober 2020 blir Tandläkarhuset i Falköping en del av Smile Tandvård, Sveriges största privata tandvårdskedja med mer än 40 kliniker från Trelleborg i syd till Kiruna i norr.

Tandläkarhuset och tandläkare Lisbeth Persson Nyander har erbjudit professionell tandvård i Falköping sedan år 2000. Kliniken erbjuder såväl allmän- som specialisttandvård till både vuxna och barn och sysselsätter idag sex medarbetare. Teamet på Tandläkarhuset erbjuder kvalitetstandvård till cirka 3 000 patienter.

– Vår ambition är att tillsammans med Lisbeth Persson Nyander fortsätta att vidareutveckla verksamheten inom Tandläkarhuset. Etableringen i Falköping innebär etablering i en ny stad och är ytterligare ett steg i att för att skapa en landsomfattande och ledande tandvårdskedja, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

– Jag ser fram emot att tillsammans med Smile Tandvård utveckla verksamheten ytterligare, vi har en likartad syn på hur vi vill bedriva tandvård och hur vi vill vidareutveckla kliniken. Vi kommer fortsätta att erbjuda kvalitativ tandvård med hög tillgänglighet till Falköpingsborna säger Lisbeth Persson Nyander, grundare av Tandläkarhuset.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Susanne Hultén, Marknads- och kommunikationsansvarig
070 – 578 16 35, susanne.hulten@smile.se

OM SMILE TANDVÅRD
Smile Tandvård är Sveriges största privata tandvårdskedja med mer än 40 kliniker över hela landet. Fokus ligger på kvalitativ tandvård med hög servicegrad, bra tillgänglighet och kompetenta medarbetare.
Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group, en ledande europeisk tandvårdskedja som levererar högkvalitativ tandvård. Koncernen består av mer än 300 tandvårdskliniker i åtta länder och har mer än 4 500 medarbetare. Colosseum Dental Groups majoritetsägare är Jacobs Holding, ett globalt investeringsföretag med säte i Zürich, Schweiz. Jacobs Holding engagerar sig långsiktigt för tandvård genom sina investeringar i Colosseum Dental Group i Europa och i North American Dental Group i USA. Jacob Holdings slutgiltiga ekonomiska förmånstagare är Jacobs Foundation, en icke-vinstdrivande organisation som arbetar för att stötta barn och ungdomar över hela världen.


Läs mer inom Nyheter

Smile Tandvård