Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Falköping

Din tandläkare i Falköping

Välkommen till Smile Tandvård i Falköping! Vi ger dig en trygg tandvård utifrån dina behov med allt dina tänder behöver. Här på Högarensgatan 1 finns vårt engagerade team av erfarna tandläkare och tandsköterskor redo att erbjuda högkvalitativ tandvård med stort fokus på dig som patient.

Kvalitativa behandlingar

Oavsett om du behöver en noggrann tandundersökning, akuttandvård, tandrengöring, tandblekning eller specialisttandvård är vi här för att hjälpa dig.

Frisk mun, frisk allmänhälsa

Dina tänder är inte bara en viktig del av din munhälsa, de påverkar också din allmänna hälsa. Att ta hand om dina tänder och regelbundet besöka tandläkaren är avgörande för att upprätthålla en frisk mun. Din munhälsostatus påverkar faktiskt din övergripande hälsa.

Vår målsättning är att erbjuda dig en trygg tandvård som är anpassad efter dina behov. Oavsett om du har varit en långvarig patient hos oss eller om detta är ditt första besök, är du varmt välkommen till oss.

Hos Smile Tandvård Falköping ser vi fram emot att ta hand om dig och din tandhälsa med stort engagemang och hög kompetens. Vi är här för att göra din tandvård till en positiv och avslappnad upplevelse, och vårt mål är att du ska känna dig helt trygg med oss.

Om du är nyfiken på våra tandvårdspriser i Falköping, hittar du mer information under avsnittet om priser och betalning. Dessutom så strävar vi efter att erbjuda kostnadseffektiva alternativ som passar ditt behov och din budget.

Din tandhälsa är vår prioritet, och vi ser fram emot att vara din tandläkare i Falköping!

Testar

Vi som jobbar på Kliniken

Tandläkare

Altinë Gashi Tandläkare
Madalena Vilar Odontologiskt ansvarig tandläkare
Karin Anderström Tandläkare
Sten Andersson Specialisttandläkare Kirurgi
Iva Gasparac Tandläkare

Tandhygienist

Erjona Halitaj Tandhygienist
Hijyan Amedi Tandhygienist

Tandsköterska

Arjeta Morina Tandsköterska
Yeman Amedi Tandsköterska

Team Service

Erjona Halitaj Platschef
Smile Tandvård