Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Stockholm Vällingby

Din tandläkare i Vällingby (fd Råcksta)

Välkommen till Smile Tandvård – din tandläkare på Vemdalsgatan 53 i Vällingby. (Tidigare hette vi Tandläkarna Edin och Benedictsson.) Här arbetar erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som är redo att hjälpa dig med din munhälsa. Hos oss kan du förvänta dig korta väntetider, personligt bemötande och högkvalitativ tandvård.

Vi är här för att ta hand om dig och dina tänder med stort engagemang och kompetens.

Kvalitativa behandlingar – kort väntetid

Vi erbjuder ett brett utbud av tandvårdsbehandlingar för att täcka alla dina behov, och våra kompetenta tandläkare och tandsköterskor står redo att assistera dig med:

Dessutom har vi nära tillgång till specialisttandvård i Stockholmsområdet. Här hos oss har du tillgång till allt du behöver för din tandhälsa.

Din tandläkare i Vällingby erbjuder tandvård för hela familjen

Självklart är det du som bestämmer vilken tandläkare som tar hand om dina barns tänder. Vi erbjuder en modern och trygg tandvård för hela familjen. Oavsett om ditt besök gäller dig själv, dina barn, dig som senior eller någon mitt emellan, så är du i trygga händer hos oss.

Det bästa är att hos oss är tandvård för barn och ungdomar helt kostnadsfri ända upp till 23 års ålder. Du har valet att antingen lista ditt barn hos Smile Tandvård Stockholm Vällingby eller enkelt boka barn- och ungdomstandvård direkt online.

Läs mer om och boka tid för barn- och ungdomstandvård här.

En frisk mun bidrar till din allmänna hälsa

Vi är stolta över att vara din partner för tandvård och tandhälsa. Dina tänder är inte bara en del av ditt leende; de är också en viktig del av din friskvård och långsiktiga hälsa. Hela din munhälsostatus påverkar nämligen den allmänna hälsan. Därför är det viktigt att gå på regelbundna tandläkarbesök. Vårt mål är att du ska kunna leva ett hälsosamt liv med starka och vackra tänder i en frisk mun.

Varmt välkommen till Smile Tandvård – din tandläkare för dig som bor i eller omkring Vällingby, Bromma eller Råcksta.

Om du undrar över våra tandvårdspriser på Smile Vällingby, kan du läsa mer under avsnittet om priser och betalning.

Testar

Vi som jobbar på Kliniken

Tandläkare

Berhoz Ohady Tandläkare
Alisa Berg Tandläkare

Tandhygienist

Rahma Mohamed Tandhygienist

Tandsköterskor

Roya Tagavi Tandsköterska

Team Service

Malin Ekedahl Platschef
Smile Tandvård