Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Sälj din tandvårdsklinik

Hur vill du utveckla dig och din klinik?

Oavsett om du umgåtts med tanken  att sälja din klinik eller inte så vill vi ge dig något att fundera över. Smile är en ledande tandvårdskedja med ambitionen att etablera ett rikstäckande nätverk av moderna tandvårdskliniker.

När ska man egentligen sälja?

Det kommer en tid då ambitionen att utveckla praktiken vidare minskar. Då övergår ägandet successivt i förvaltning  – man fortsätter att ge bra tandvård och att hålla personalen nöjd och verksamheten ”up to date”. Praktikens lönsamhet står ofta på topp under dessa år. Efter ännu en tid infinner sig tanken på att gå ner i arbetstid.

Erfarenheten säger att när ditt engagemang för praktiken minskar, så sänks också värdet på den. Din involvering och drivkraft är i mångt och mycket synonymt med praktikens värde.

I vilket skede är du? Sälj din klinik och …

1-tandlakare-salj-klinik-jobbakvar
2-tandlakare-salj-klinik-trappaner
3-tandlakare-salj-klinik-skraddarsydinroll

Vilket alternativ passar in på dig? Klicka på de olika alternativen för att läsa mer.


Kontakta oss för mer information

Försäljningen av den egna praktiken är den typ av händelse som bara sker en gång i livet. I slutänden ger försäljningen bra betalt och nya möjligheter. Vi har erfarenhet av många goda affärer och en genomtänkt process som ger dig en trygg och överblickbar försäljning med tydliga roller. 

Välkommen att kontakta oss för för mer information och svar på dina frågor.

Per Fägerblad
telefon: 070-676 73 46
e-post: per.fagerblad@smile.se

Oscar Pettersson
telefon: 076-327 78 94
e-post: oscar.pettersson@smile.se

För oss är det viktigaste att du som klinikägare känner dig trygg genom hela processen och vet om att du får bästa möjliga stöd och pris för den klinik som du har byggt upp.

Om du vill veta vad din klinik är värd, är du mer än välkommen att kontakta oss genom fylla i nedanstående formulär så återkommer vi inom kort.

Värdering av min klinik

Smile Tandvård