Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Behöver du boka om din tid?

Vänligen kontakta din klinik eller hantera om-/avbokning under Mina sidor

 

Önskar du av-/omboka din tid? Vänligen kontakta din klinik eller hantera om-/avbokning under Mina sidor. Har du en rabattkod? Ange den i kampanjkodsfältet i sista steget av bokningen (rabattkoder gäller ej. akutbehandlingar, med undantag för Family & Friends)

“Varmt och trevligt mottagande som vanligt man känner sig alltid så välkommen och jag som har skräck för tandläkare löser dom galant.”

Alexander Mijailovic
Google Reviews

"Har känt mig så oerhört trygg och omhändertagen medans jag har gjort invisalign hos Smile! Hade inte kunnat önska mig ett bättre bemötande. De har verkligen lyssnat på vad jag har önskat med min behandling och jag är så himla himla nöjd över slutresultatet!"

Linnea Eriksson
Google Reviews

“Hade akut tandvärk och fick snabbt otroligt bra hjälp. Så enkelt med onlinebokning, trevligt bemötande i receptionen, blev hjälpt av en fantastisk tandläkare som verkligen brydde sig. Nu har jag listat hela familjen här!”

Peter Oscar Svamo
Google Reviews

"Jag är mycket nöjd kund hos Smile. Jag har bland annat gjort en behandling med implantat. Min tandläkare är mycket lugn, kompetent och omtänksam."

Gunilla Hansson
Google Reviews
Smile Tandvård