Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Om Smile Tandvård – hela Sveriges tandläkare

Vår historia börjar 2006 då Smile grundades och Smile bestod då av tre kliniker. Idag är Smile Sveriges största privata tandvårdskedja med mer än 60 kliniker över hela landet – Hela Sveriges tandläkare helt enkelt! Smile Tandvård erbjuder kvalitativ tandvård med hög tillgänglighet för vuxna inom alla tandvårdens områden. De flesta av våra kliniker erbjuder även kostnadsfri tandvård, för barn och unga vuxna mellan 3 och 23 år.

Friska leenden i hela Sverige

Vår vision – Friska leenden i hela Sverige – tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet! Vi vill bidra till våra patienters hälsa men också vara en organisation som bidrar till leenden. Leende medarbetare där vi är glada över att arbeta tillsammans och leende patienter som är nöjda med både vård och bemötande.

Tillsammans med vår värdegrund som präglas av våra tre kärnvärden – Collaboration. Care och Entreprenurship är visionen en del av allt vi gör.

Smajla – en del av Smile

Smajla är marknadsledande i Sverige gällande tandreglering med så kallad osynlig tandställning, Invisalign. I dagsläget finns Smajla i Stockholm, Täby och i Göteborg.

Smajla fokuserar enbart på att erbjuda prisvärda kompletta behandlingar med Invisalign™ med högsta möjliga kvalitet och ett personligt bemötande.Specialisttandvård när den är som bäst

 I Stockholm, Västerås och Uppsala bedriver Smile Tandvård specialisttandvård under varumärket Colosseum Specialisttandvård. Dessutom bedriver vi specialisttandvård i Malmö under varumärket Smile Specialisttandvård. Här får du som remittent just den hjälp som du behöver. Som patient kan du även få hjälp på specialistklinikerna utan remiss.

En del av Colosseum Dental Group

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group, en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 tandtekniska laboratorium i elva europeiska länder.

Colosseum Dental Groups majoritetsägare är Jacobs Holding, ett företag baserat i Zürich, Schweiz. Jacobs Holding har ett långsiktigt engagemang för tandvård genom sina investeringar i Colosseum Dental Group i Europa och i North American Dental Group i USA.

Vi tror på att ge tillbaka

Vi sätter människors behov av tandvård i första hand och utvecklar vår verksamhet på ett inkluderande sätt. För Smile Tandvård är det självklart att vara en ansvarsfull samhällsaktör och bidra till att skapa en hållbar framtid och på ett långsiktigt sätt ge tillbaka till de samhällen vi verkar i. Vi vill bidra där vi kan göra störst nytta både globalt och lokalt.Vad tycker våra patienter?

Vi strävar alltid efter en hög kundnöjdhet. Vi frågar regelbundet våra patienter hur nöjda de är på en skala 1-10. I vår senaste mätning svarade de 9,7 i snitt, både när det gäller bemötande och behandling. Det är vi riktigt stolta över. Vi är också väldigt glada över att många av våra kunder har skrivit fantastiska omdömen om oss.

Kvalitet och patientsäkerhet

Vårt kvalitetsarbete bygger på struktur och systematik. Vi genomför egenkontroller på alla våra kliniker som tillsammans med våra patienters synpunkter och klagomål utgör en viktig del till ständig förbättring. Kvalitetsarbetet är inbyggt i vårt arbetssätt och gör att vi kan implementera metoder och system som ständigt förhöjer vår upplevda kvalitet.

Jobba hos oss

Hos oss får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Välkommen med din ansökan.

Remittera

Behöver du som behandlare hjälp med din patient? Tveka inte att höra av dig för remiss.

Sälj din klinik

Oavsett om du tänkt sälja din klinik eller inte så vill vi ge dig något att fundera över.

Smile Tandvård