Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Estetisk tandvård

Vi är specialister på estetisk tandvård

Om du inte är nöjd med utseendet på dina tänder och letar efter sätt att förbättra ditt leende, så är du på rätt plats.

 • Har du spruckna, sneda, nedslitna, trång- eller glesställda tänder?
 • Upplever du missfärgningar och drömmer om att få vita tänder?

Estetisk tandvård fokuserar på att skapa vackra och harmoniska leenden genom olika tandbehandlingar. Vårt mål är att förbättra utseendet på dina tänder, tandkött och bett för att göra dig som patient mer nöjd med ditt leende.

Med dagens avancerade material och teknik har vi stora möjligheter att återskapa eller förändra tänderna.

Vi erbjuder behandlingar såsom:

Tandblekning : En vanlig behandling för att ta bort missfärgningar och ge dina tänder en vitare och fräschare look. Du kan enkelt och bekvämt bleka dina tänder hemma med hjälp av våra skräddarsydda blekningsskenor.

Invisalign® : En typ av tandreglering (även kallad osynlig tandställning) där man använder genomskinliga plastskenor för att gradvis rätta till dina tänder. Du kan också följa behandlingsplanen med digitala 3D-bilder och se ditt bett förbättras över tid.

Porslinskronor : Dessa fungerar som ett skal och kan dölja spruckna, avslagna eller missfärgade tänder. De ser naturliga ut och har en emaljliknande yta.

Porslinsfasader : Även kallade skalfasader, används för att korrigera ojämna tänder och dölja skador. Dessutom består dessa tunna skal av porslin som ersätter framsidan av dina tänder.

På alla våra Smilekliniker har vi erfarna medarbetare med hög kompetens inom estetisk tandvård. Våra behandlingar utförs inte bara av utbildade tandläkare och specialisttandläkare utan vi ser också fram emot att diskutera dina individuella önskemål och skapa en skräddarsydd plan för just ditt leende.

Här nedan kan du se exempel på fantastiska resultat som våra patienter har uppnått genom våra estetiska behandlingar.

Kontakta din klinik i dag eller boka tid online för en estetisk konsultation – pris: 395 kr.

Hur fungerar det?

 • 1
  Det finns ett flertal olika estetiska behandlingar som kan förbättra färg och form på dina tänder. Tandläkaren bedömer vilken behandling som passar bäst för dig utifrån dina önskemål.
 • 2
  Ett första steg är alltid att boka in en estetisk konsultation eller en undersökning på närmsta Smileklinik. Boka tid direkt online.
 • 3
  Du får alltid en skriftlig kostnadsberäkning innan behandlingen påbörjas.
Boka online  
Hur är det egentligen att vara patient hos oss? Sofia berättar

Portfolio – exempel på utförda behandlingar

Frågor och svar om estetisk tandvård

Smile Tandvård