Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård – Din tandläkare i Malmö

 

Vi är din tandläkare i Malmö

Letar du efter en professionell tandläkare i Malmö? Då är du på rätt ställe! Välkommen till våra tandvårdskliniker här i staden, där din tandhälsa alltid är vår högsta prioritet.

Högkvalitativ tandvård

Vi är glada över att kunna ge förstklassig tandvård på våra moderna och bekväma kliniker runt om i Malmö. För oss kommer din tandhälsa i första hand och vårt dedikerade team av tandläkare och tandhygienister i Malmö samarbetar för att erbjuda dig den mest optimala tandvården.

Våra kliniker

Våra skickliga och erfarna tandläkare, tandhygienister och ledande specialister tar emot dig på någon av våra tre centralt belägna kliniker i Malmö – i City, i Slottsstaden eller på Smile Specialisttandvård på Södervärn. Välj den klinik som passar dig bäst.

Våra behandlingar

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar för att tillgodose alla dina tandvårdsbehov. Oavsett behandling hos oss så kommer du alltid att känna dig bekväm, trygg och väl omhändertagen, i en avslappnad och vänlig atmosfär.

Vi erbjuder bland annat allmäntandvårdakuttandvårdbarn- och ungdomstandvårdosynlig tandställning (Invisalign)tandrengöringtandreglering, tandblekning samt estetisk tandvård och specialisttandvård.

1/4-30/6 erbjuder ett stort antal av våra Smile-kliniker hela 30 % rabatt på tandblekning – nu endast 2632 kr (ord. pris 3760 kr).

Tandläkare för barn och ungdomar

Vår barn- och ungdomstandvård i Malmö är specialanpassad för att främja en livslång god tandhälsa hos dina barn. Med ett vänligt och kunnigt team strävar vi efter att erbjuda en positiv och trygg miljö för våra yngre patienter. Alltifrån de första tandläkarbesöken där vi skapar sunda tandvårdsrutiner till specialiserad vård och råd under tonårsåren, siktar vi på att ge varje barn och ungdom den bästa grunden för deras munhälsa.

Läs mer om vår barn- och ungdomstandvård här.

Förebyggande tandvård

På Smile Tandvård Malmö fokuserar vi på förebyggande tandvård och ger dig råd om hur du kan bevara din munhälsa mellan besöken hos oss. Genom att använda toppmodern teknik och de senaste behandlingsmetoderna, så kan vi erbjuda den mest skonsamma och effektiva vården.

Kontakta oss idag för att boka din nästa tandvårdsbehandling.

Välkommen till någon av våra tandvårdskliniker i Malmö – där vi skapar friska leenden!

  • Kompetenta och välutbildade medarbetare.
  • Specialisttandvård om du är i behov av det.
  • Trygg tandvård utifrån dina behov.
Smile Tandvård