Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Torslanda

Din tandläkare i Torslanda

I den lummiga stadsdelen Torslanda, på Flygledarevägen 1, precis vid Torslandakrysset, träffar du våra kompetenta tandläkare och tandsköterskor på Smile Tandvård Torslanda (tidigare Amhult Tandläkarna).

En frisk mun bidrar till din allmänna hälsa

Vi är stolta över att vara din partner för tandvård och tandhälsa. Dina tänder är inte bara en del av ditt leende; de är också en viktig del av din friskvård och långsiktiga hälsa. Hela din munhälsostatus påverkar nämligen den allmänna hälsan. Därför är det viktigt att gå på regelbundna tandläkarbesök. Vårt mål är att du ska kunna leva ett hälsosamt liv med starka och vackra tänder i en frisk mun.

Punktlighet och trygghet

För oss är din tid och din trygghet av yttersta vikt. Vi arbetar noggrant med schemaläggning för att du ska slippa onödig stress eller oro när du besöker vår klinik. När du kommer till oss kan du vara säker på att vi är redo att ta hand om dina tandvårdsbehov.

Ett omfattande utbud av tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tandvårdsbehandlingar för att täcka alla dina behov. Vår kompetenta personal är redo att hjälpa dig med:

Smile Torslanda är din pålitliga tandvårdsklinik vid Torslandakrysset. Oavsett om du behöver en tandundersökning, akut hjälp eller en estetisk förvandling av ditt leende, så ser vi fram emot att välkomna dig till vår klinik.

Vi strävar alltid efter att du ska lämna oss med ett strålande leende och förtroendet att vi alltid är här för dig. Välkommen till Smile Tandvård – din tandläkare i hjärtat av Torslanda.

Funderar du över våra tandvårdspriser på Smile Torslanda? Läs mer under priser och betalning för att se vilka priser som gäller hos just oss.  

Testar

Vi som jobbar på Kliniken

Tandläkare

Ulf Lindholm Tandläkare (Odontologiskt ansvarig)
Natalie Klaesson Tandläkare

Tandhygienister

Jessicka Dahlsjö Platschef / Hygienist

Tandsköterskor

Lisa Ruotsi Tandsköterska
Sara Hjertsdotter Svärd Tandsköterska
Pernilla Jacobsson Tandsköterska
Smile Tandvård