Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Vision och värderingar

Vår vision

Vår vision – Friska leenden i hela Sverige – tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet! Vi vill bidra till våra patienters hälsa men också vara en organisation som bidrar till leenden. Leende medarbetare där vi är glada över att arbeta tillsammans och leende patienter som är nöjda med både vård och bemötande.

Vad är ett friskt leende för dig?

Vi frågade patienter och medarbetare: Vad är ett friskt leende för dig? Se filmen nedan så får du svaren.

Våra värderingar

Vad utmärker egentligen en god arbetsplats? På Smile Tandvård betyder det att lita på människorna du arbetar för, känna stolthet över det du gör och tycka om människorna du arbetar med. Tillsammans arbetar vi för att säkerställa respekt, rättvisa, kamratskap och trovärdighet bland våra medarbetare. Vår värdegrund präglas av tre kärnvärden – Collaboration. Care och Entreprenurship – som bygger företagskulturen och som i sin tur speglas ut mot våra patienter.

Framgångsrikt samarbete bottnar i ömsesidig respekt, prestigelöshet och gemensam vilja att lära av varandra. Att dra nytta av varandras kompetenser, egenskaper och bakgrund hjälper oss att skapa en bra arbetsplats, nöjda patienter och goda resultat.

Vi är starkt engagerade i det vi gör. I vårt dagliga arbete utstrålar vi energi och omtanke för verksamheten, patienterna och kollegorna. Vi gör det lilla extra och jobbar för att utvecklas tillsammans. Vi lyssnar på varje patient och ger ett varmt omhändertagande.

Den kraft som finns i entreprenörskapet driver oss. För att skapa goda resultat handlar det om att se och skapa möjligheter, vara kreativ, handlingskraftig och ha en vilja att ta eget ansvar.

Smile Tandvård