Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Boden

Din tandläkare i Boden

Med öppna och väl tilltagna ytor, trevliga behandlingsrum och ett modernt sätt att arbeta på, skapar vi på Smile Tandvård Boden en perfekt miljö för att hjälpa dig med din tandvård. Vidare är vi stolta över att vara din tandläkare i Boden och vi är här för att säkerställa din optimala munhälsa. Vi finns på Garnisonsgatan 6B och erbjuder bland annat tandundersökning, akuttandvård och estetisk tandvård.

Osynlig tandställning med Invisalign

Just nu har vi lediga tider så du kan boka konsultation för osynlig tandställning med Invisalign online.

Osynlig tandställning med Invisalign är en modern och diskret lösning för att rätta till bettfel och skapa ett vackert leende. Exempel på bettfel kan vara överbett, underbett, trångställda eller glest sittande tänder. I stället för traditionella och synliga metallställningar använder vi oss av en serie transparenta och avtagbara skenor, skräddarsydda för just dina tänder.

En av de största fördelarna med Invisalign är att skenorna är avtagbara. Detta gör att du kan äta och borsta tänderna som vanligt. Dessutom är de diskreta och bekväma att bära. Genom att regelbundet byta ut skenorna kommer dina tänder gradvis att flyttas till sin önskade position.

Med Invisalign kan du uppnå ett rakt och vackert leende utan att behöva göra avkall på din livsstil eller utseende. Det är en bekväm och effektiv lösning för tandreglering och estetisk förbättring av ditt leende.

Läs mer om tandreglering med Invisalign hos Smile Tandvård.

Frisk mun, frisk allmänhälsa

Dina tänder är inte bara en viktig del av din munhälsa, de påverkar också din allmänna hälsa. Att ta hand om dina tänder och regelbundet besöka tandläkaren är avgörande för att upprätthålla en frisk mun. Din munhälsostatus påverkar faktiskt din övergripande hälsa.

Om du är nyfiken på våra tandvårdspriser i Boden, hittar du mer information under avsnittet om priser och betalning. Dessutom så strävar vi efter att erbjuda kostnadseffektiva alternativ som passar ditt behov och din budget.

Din tandhälsa är vår prioritet, och vi ser fram emot att vara din tandläkare i Boden och ge dig en trygg tandvård som utgår från dina unika behov. 

Vi som jobbar på Kliniken

Tandläkare

Johan Larsson Tandläkare
Malin Blomstig Tandläkare
Julie Moe Jörgensen Tandläkare

Tandhygienister

Lisa Lejon Tandhygienist
Kristina Lundqvist Tandhygienist

Tandsköterskor

Eva Isaksson Tandsköterska
Anna Nyman Tandsköterska
Elin Väppling Tandsköterska
Frida Sandström Tandsköterska
Johanna Nordenstam Tandsköterska
Mari Senbom Tandsköterska
Therese Riström Tandsköterska
Sara Skiddi Tandsköterska

Team Service

Eva Isaksson Platschef
Smile Tandvård