Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Tandreglering med Invisalign™

Osynlig tandställning med Invisalign – den diskreta vägen till rakare tänder

Osynlig tandställning med Invisalign är en revolutionerande metod för tandreglering och med sin moderna teknik gör den vägen till ett vackrare leende både diskret och bekväm.

Vilka bettfel kan behandlas med Invisalign?

Invisalign är en mångsidig tandregleringsmetod som kan behandla olika typer av bettfel, inklusive överbett, underbett, korsbett, sneda tänder, trångställning, och gluggar mellan tänderna.

Hur fungerar Invisalign™?

Istället för synliga metallställningar, så kallad ”räls”, använder vi en genomskinlig tandställning i form av en serie specialdesignade, genomskinliga plastskenor som diskret rätar ut dina tänder. Med denna moderna metod kan du uppnå ditt drömleende utan de besvär och begränsningar som traditionella tandställningar kan medföra.

1. Skräddarsydda tandskenor Varje Invisalign-skena är skräddarsydd för dina tänder och behov.

2. Avtagbara skenor Skenorna är avtagbara, vilket gör det enkelt att äta och borsta tänderna som vanligt, utan några besvär.

3. Gradvis tandkorrigering Du byter ut varje individuell tandskena ungefär varannan vecka, och dina tänder kommer gradvis att flyttas i riktning mot den önskade positionen.

Fördelar med Invisalign

Invisalign erbjuder flera fördelar som gör behandlingen till ett attraktivt alternativ bland ungdomar och vuxna patienter:

Diskretion De genomskinliga skenorna sitter tätt mot tandraden och är nästan osynliga för ögat.

Precision Du kan reglera bettfel, gluggar och ojämna tandrader med hög precision.

Snabbhet Du kan förvänta dig resultat på så lite som 3-18 månader, beroende på behandlingsbehovet.

Erfarenhet och expertis

På Smile Tandvård har våra erfarna tandläkare och specialisttandläkare genomgått utbildning för att utföra vanliga och mer komplicerade Invisalignbehandlingar, både för vuxna och ungdomar.

Dessutom, med hjälp av en digital handlingsplan med moderna 3D-bilder kan du följa hela processen, från hur ditt bett såg ut tidigare till hur det kommer att se ut när behandlingen är klar.

Kontakta oss för en konsultation

Med Invisalign kan du uppfylla din dröm om ett rakare leende samtidigt som du bevarar din självsäkerhet och komfort genom hela behandlingen.

Så varför inte kontakta oss på Smile Tandvård idag och låt oss guida dig mot det perfekta leendet med Invisalign! Boka tid direkt här online för en konsultation.

Våra estetiska tandvårdsbehandlingar syftar till att förbättra både utseendet och funktionen av dina tänder. Om du läsa mer om hur våra Invisalign-behandlingar fungerar, besök vår dedikerade sida för Invisalign.

Vi ser fram emot att vara din partner på vägen till ett strålande leende!

Hur fungerar det?

 • 1
  Boka en tid för konsultation "osynlig tandställning" den kostar 395 kronor. Vid konsultationen berättar du om vilka önskemål du har och tandläkaren berättar om det är möjligt.
 • 2
  En behandlingsplan utformas. Du ser det slutgiltiga resultatet digitalt, direkt på tandläkarens bildskärm.
 • 3
  Du påbörjar behandligen med skenorna. För att följa behandlingsförloppet sker regelbundna kontroller.
 • 4
  Behandlingen avslutas när du nått det planerade resultatet.
Boka online  
Hur är det egentligen att vara patient hos oss? Sofia berättar

Frågor och svar

Smile Tandvård