Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård – Din tandläkare i Stockholm

 

Vi är din tandläkare i Stockholm

Letar du efter en professionell tandläkare i Stockholm? Då har du hittat rätt plats! Välkommen till våra tandvårdskliniker där din tandhälsa alltid står i centrum.

Högkvalitativ tandvård

Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ tandvård på flera moderna och bekväma kliniker runt om i Stockholm. Hos oss är din tandhälsa vår främsta prioritet. Vårt team av erfarna tandläkare och tandhygienister arbetar tillsammans för att ge dig bästa möjliga tandvård. Hos oss får du en ärlig och professionell bedömning och förklarar varför vi exempelvis förordar en viss behandling framför en annan. Du får en skriftlig kostnadsberäkning som du kan titta på i lugn och ro. Självklart är du alltid välkommen att ställa frågor till oss om behandlingar och priser.

Våra kliniker

Smile Tandvård har hela 11 kliniker i Stockholmsområdet; på Östermalm, i Vasastaden, på Södermalm, vid Globen, på Kungsgatan, i Vällingby, Solna, Bromma, Täby, Upplands Väsby och Tyresö.

På Östermalm och i Täby har vi även Smajla som är en del av Smile Tandvård som är ledande i Sverige inom tandreglering med den innovativa osynliga tandställningen Invisalign.

På våra kliniker i Stockholm värdesätter vi förebyggande vård och ger dig råd om hur du kan upprätthålla en god munhälsa hemma. Vi använder modern teknik och behandlingsmetoder för att säkerställa att du får den bästa tandvården och alltid med ett vänligt bemötande.

Våra behandlingar

1/4-30/6 erbjuder ett stort antal av våra Smile-kliniker hela 30 % rabatt på tandblekningsbehandling – nu endast 2632 kr (ordinarie pris 3760 kr).

Vi erbjuder bland annat allmäntandvårdakuttandvårdbarn- och ungdomstandvårdosynlig tandställning (Invisalign), tandrengöring, tandreglering, tandblekning samt estetisk tandvård och specialisttandvård.

Oavsett om du behöver en grundlig undersökning, tandrengöring, tandblekning, tandimplantat, eller andra avancerade behandlingar, är vi här för att hjälpa dig. Vår ambition är att skapa en avslappnad och vänlig miljö där du kan känna dig bekväm och trygg under hela ditt besök.

Tveka inte att boka din tid online hos oss. Du kan lita på att du kommer att mötas av kompetenta och välutbildade medarbetare.

Vi finns här för att bidra till friskare leenden i hela Stockholm!

  • Kompetenta och välutbildade medarbetare.
  • Specialisttandvård om du är i behov av det.
  • Bra lägen på moderna kliniker runt om i hela Storstockholm
Smile Tandvård