Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Bollnäs

Din tandläkare i Bollnäs

Välkommen till Smile Tandvård i Bollnäs, på Collinigatan 2. Vi är din pålitliga partner för tandvård och är här för att säkerställa din optimala munhälsa. För att kunna göra detta så strävar vårt engagerade team av erfarna tandläkare och specialister efter att erbjuda dig skräddarsydd och kvalitativ tandvård.

En frisk mun bidrar till din allmänna hälsa

Vi är stolta över att vara din tandläkare i Bollnäs. Dina tänder är inte bara en del av ditt leende; de är också en viktig del av din friskvård och långsiktiga hälsa. Hela din munhälsostatus påverkar nämligen den allmänna hälsan. Därför är det viktigt att gå på regelbundna tandläkarbesök. Vårt mål är att du ska kunna leva ett hälsosamt liv med starka och vackra tänder i en frisk mun.

Ett omfattande utbud av behandlingar

Tandundersökning: Vår noggranna och professionella tandundersökning är grunden för en god munhälsa. Vi tar oss tid att undersöka dina tänder, identifiera eventuella problem och skapa en individuell vårdplan som passar just dig.

Akuttandvård: När olyckan är framme och du behöver snabb hjälp, är vi här för dig. Vår akuttandvård är tillgänglig för att lindra smärta och åtgärda akuta tandproblem.

Tandrengöring: För att bibehålla ett strålande och friskt leende, erbjuder vi professionell tandrengöring. Våra tandhygienister tar bort plack och tandsten noggrant, vilket minskar risken för tandproblem i framtiden.

Tandblekning: Önskar du ett vitare leende? Vårt team kan hjälpa dig med tandblekning, som är ett effektivt sätt att ta bort missfärgningar och ge dig ett leende att vara stolt över.

Konsultation för Invisalign: Om du funderar på osynlig tandställning med Invisalign, är vi här för att guida dig genom processen. Vår konsultation ger dig möjlighet att förstå hur Invisalign kan förbättra ditt leende diskret och effektivt.

Smile Tandvård i Bollnäs erbjuder högkvalitativ tandvård med din komfort och välbefinnande i fokus. Vi strävar efter att göra varje besök till en positiv och avslappnad upplevelse. Hos oss kan du känna dig trygg och väl omhändertagen.

Välkommen till Smile Tandvård i Bollnäs, där ditt leende och din munhälsa är vårt främsta fokus.

Om du är nyfiken på priserna för vår tandvård i Bollnäs, hittar du mer information under avsnittet om priser och betalning.

Testar

Vi som jobbar på Kliniken

Tandläkare

Thomas Alfredsson Odontologiskt ansvarig tandläkare
Mikaela Sigvardsson Tandläkare
Simon Dagarsson Tandläkare

Tandhygienister

Anna Bålefalk Tandhygienist
Helén Eriksson Tandhygienist

Tandsköterskor

Ingegerd Stål Tandsköterska
Sara Alfredsson Tandsköterska
Zenita Nordin Tandsköterska
Sara Norin Tandsköterska
Sofie Adolfsson Tandsköterska

Team Service

Eva Alfredsson Team Service
Christel Palm Platschef
Smile Tandvård