Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Göteborg Ett4

Din tandläkare i Göteborg - i Vasastan

En unik atmosfär i Vasastan

Välkommen till Smile Tandvård Ett4, din pålitliga tandvårdsklinik centralt belägen i charmiga Vasastan i Göteborg. Redan när du kliver in hos oss möts du av en unik atmosfär där konst och design smälter samman med toppmodern tandvård. Våra vackra lokaler är utformade för att skapa en avslappnad och välkomnande miljö för dig som patient. Här träffar du våra erfarna och kompententa tandläkare och tandsköterskor redo att hjälpa dig, med allt dina tänder behöver.

Punktlig och stressfri tandvård

Vi strävar alltid efter att du ska uppleva en smidig och stressfri tandvårdsupplevelse. Efter att du har anmält din ankomst i vår reception, kan du koppla av i vårt väntrum med behaglig musik eller en intressant tidning. Vi vet att din tid är värdefull, och vi arbetar noggrant med schemaläggning för att säkerställa att du kommer in på avtalad tid och slipper onödig väntan eller oro.

Stort utbud av behandlingar

Vår erfarna personal är alltid redo att möta just dina tandvårdsbehov. Vi erbjuder bland annat allmäntandvård, akuttandvård, tandrengöring, osynlig tandställning (Invisalign), barn- och ungdomstandvård, tandblekning och estetisk tandvård

En frisk mun bidrar till din allmänna hälsa

Visste du att dina tänder är en viktig del av din friskvård och långsiktiga hälsa? Att ta hand om tänderna och gå på regelbundna tandläkarbesök är inte bara viktigt för en frisk mun – hela din munhälsostatus påverkar nämligen den allmänna hälsan i stort. 

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att du ska uppnå och bibehålla ett friskt leende. Oavsett vilka tandvårdsbehov du har, är vi här för att ta hand om dig med kärlek och omsorg.

Varmt välkomna till Smile Tandvård Ett4– din tandläkare i hjärtat av Vasastan i Göteborg!

Funderar du över våra tandvårdspriser på Smile Ett4? Läs mer under priser och betalning för att se vilka priser som gäller hos just oss.  

Testar

Vi som jobbar på Kliniken

Tandläkare

Anna Odontologiskt ansvarig tandläkare
Katie Tandläkare
Kristina Tandläkare
Ulrika Tandläkare
Magnus Tandläkare

Specialisttandläkare

Alicja Specialisttandläkare Ortodonti
Cecilia Specialisttandläkare Parodontologi
Sanjiv Specialisttandläkare Käkkirurgi

Tandhygienister

Ann Tandhygienist
Sanja Tandhygienist

Tandsköterskor

AnnaCarin Tandsköterska
Bozena Koordinator Implantatkirurgi
Dina Tandsköterska
Madelen Ortodontiassistent
Malin Tandsköterska
Maria Tandsköterska
Marianne Tandsköterska
Marie Tandsköterska
Marie Tandsköterska
Lis Tandsköterska
Liselotte Tandsköterska
Lotta Tandsköterska
Sandra Tandsköterska

Team Service

Platschef Anna Wallin
Klinikkoordinator Madelen
Team Service Marianne
Smile Tandvård