Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård – Din tandläkare i Göteborg

 

Vi är din tandläkare i Göteborg

Letar du efter en professionell tandläkare i Göteborg? Då är du på rätt ställe! Hos våra tandvårdskliniker i staden prioriterar vi alltid din tandhälsa.

Våra kliniker

Vi finns på Avenyn, vid Domkyrkan, i Vasastan, Torslanda och Mölndal.

Hos oss i hjärtat av Göteborg, Torslanda och Mölndal strävar vi efter att ge dig den bästa möjliga tandvården. Vårt engagerade team av erfarna tandläkare och tandhygienister ser fram emot att ta hand om din munhälsa.

Våra behandlingar

På våra moderna och centralt belägna kliniker erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar för att möta just dina behov. Oavsett behandling så är du i trygga händer och vi arbetar för att skapa en avslappnad och välkomnande miljö där du kan känna dig bekväm under hela ditt besök.

Vi erbjuder bland annat allmäntandvårdakuttandvårdbarn- och ungdomstandvårdosynlig tandställning (Invisalign)tandrengöringtandreglering, tandblekning samt estetisk tandvård och specialisttandvård.

1/4-30/6 erbjuder ett stort antal av våra Smile-kliniker hela 30 % rabatt på tandblekning – nu endast 2632 kr (ord. pris 3760 kr).

På Avenyn finns dessutom Smajla som är en del av Smile Tandvård och som är marknadsledande i Sverige gällande tandreglering med så kallad osynlig tandställning, Invisalign.

Förebyggande tandvård

Vi sätter stor vikt vid förebyggande tandvård och ger dig råd om hur du kan bevara din munhälsa mellan besöken hos oss. Genom att använda den senaste tekniken och de mest effektiva behandlingsmetoderna strävar vi alltid efter att erbjuda högkvalitativ tandvård.

Boka din nästa tandvårdsbehandling direkt online!

Välkommen till någon av våra tandvårdskliniker i Göteborg, Torslanda och Mölndal – vi skapar friska leenden!

  • Kompetenta och välutbildade medarbetare. Hos oss kan du känna dig trygg!
  • Specialisttandvård om du är i behov av det.
  • Bra lägen på Avenyn, i Vasastan, vid Domkyrkan, i Torslanda och Mölndal.
Smile Tandvård