Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Specialisttandvård

Specialisttandvård. För alla tillfällen.

Du har tillgång till specialisttandvård oavsett vilken av Smiles tandvårdskliniker du går till. Din tandläkare kan genom digital kommunikation tillsammans med specialisten planera den behandling som är bäst för just dig.

På de kliniker som specialisterna har som hemmaklinik kan det ofta, beroende på dina behov, gå att beställa tid direkt hos specialisten för konsultation även utan en remiss.

Tandläkare?  Remittera dina patienter till Smiles specialisttandläkare.

Tandläkare som söker specialisttandvård för sina patienter kan med förtroende skicka remisser till oss. Vi tar hand om avancerade fall med expertis och omsorg.

Skicka din remiss direkt via våra sidor här nedan.

Specialisttandvård i Stockholm

Specialisttandvård i Uppsala

Specialisttandvård i Västerås

Specialisttandvård i Örebro

Specialisttandvård i Malmö

Vad är en specialisttandläkare?

En specialisttandläkare är en tandläkare som under tre till fyra års specialisttjänstgöring vidareutbildat sig inom något av ämnena oral kirurgi, ortodonti (tandreglering), pedodonti (barntandvård), parodontologi(tandlossning), oral protetik (kronor och broar), bettfysiologi (käkledsbesvär), endodonti (rotfyllning) eller odontologisk radiologi(röntgen).

Vem behöver specialisttandvård?

Specialisttandvård är för patienter som behöver avancerad tandvård utöver den allmänna tandbehandlingen, såsom komplexa rotfyllningar, kirurgiska ingrepp eller specialiserad tandreglering.

Hur fungerar det?

  • 1
    Specialisttandvården finns till för dig som behöver lite extra hjälp med dina tänder och din mun.
  • 2
    Du har tillgång till specialisttandvård genom remiss från din allmäntandläkare eller genom att själv kontakta Smiles specialisttandvård.
  • 3
    Specialisttandläkare finns hos Smile för käkkirurgi, tandlossning, kronor och broar, bettbesvär, barntandvård och tandreglering.
Hur är det egentligen att vara patient hos oss? Gunilla berättar

Läs mer om tandvårdens olika specialistområden

Smile Tandvård