Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Kristianstad

Din tandläkare i Kristianstad

Din tandläkare i Kristianstad

Välkommen till Smile Tandvård – din tandläkare på Västra Boulevarden 41 i Kristianstad, alldeles intill Tivoliparken. Vi är specialister på tandreglering och öppnar nu även för allmäntandvård från och med den 1 september, alltid med största fokus på dig som patient för att du ska känna dig trygg och få rätt tandvård anpassad just för dig.

Nu även allmäntandvårdallt för din munhälsa

Visste du att dina tänder är en viktig del av din friskvård och långsiktiga hälsa? Allmän tandvård är grunden för en god munhälsa. Att ta hand om tänderna och gå på regelbundna tandläkarbesök är inte bara viktigt för en frisk mun – hela din munhälsostatus påverkar nämligen den allmänna hälsan i stort. Våra tandläkare finns här för att hjälpa dig med den.

Från och med 1 september erbjuder vi allmäntandvård. Passa på att boka din tid online redan nu!

Behöver du akut tandvård? Då har vi tider för dig

Har du akut tandvärk, skadat eller slagit ut en tand? Hos oss erbjuder våra tandläkare även akut undersökning med kort väntetid. Är du i akutbehov av tandvård så hjälper vi dig att hitta en passande tid så snart som möjligt, allt för att du ska kunna få hjälp med ditt problem – det är vad vi kallar akuttandvård. Se våra lediga akuttider i onlinebokningen.

Specialister på tandreglering

Behöver du tandställning för att korrigera tändernas position?

Allt börjar med att vi gör en noggrann utredning av dina tänder. Finns behov av tandreglering utformar vi en tandställning som varsamt flyttar tänderna. Har du en betalningsgaranti utfärdad av region Skåne, så kostar inte behandlingen något.

På Smile Kristianstad (tidigare TreFyra Tandreglering), arbetar vi med moderna material och tekniker som ger bästa resultat och minsta möjliga obehag. Visst kan behandlingstiden bli lång men en vacker dag får du uppleva en ny frihet – friheten att le och skratta utan att samtidigt tänka på hur dina tänder ser ut.

OBS för tidningsbokning av tandreglering vänligen ring kliniken 044-10 33 00

Professionell tandblekning hemma

Besväras du av missfärgningar och önskar att få vitare tänder? Smile tandvård Kristianstad hjälper dig även med tandblekning, en av våra mest populära behandlingar. Vi erbjuder en modern och trygg metod där du med individuellt anpassade skenor bleker tänderna hemma.

Vi på Smile Tandvård Kristianstad ser fram emot att hjälpa dig med just din tandvård! Du bokar enkelt en tid via vår onlinebokning eller så slår du oss en signal så hjälper vi dig att hitta den tid som passar dig allra bäst.

Undrar du över våra priser på Smile Kristianstad? Läs mer under priser och betalning.

Vi på Smile Tandvård Kristianstad hälsar dig som patient varmt välkommen till oss!
Vi välkomnar vår nye tandläkare Mutlu Degirmenci och tandsköterska Charlotte Golderyd till Smile Tandvård Kristianstad

Vi som jobbar på Kliniken

Tandläkare

Mutlu Degirmenci

Specialist Ortodonti

Dennis Canaki Specialist Ortodonti

Platschef

Pia Canaki Platschef

Ortodontiassistenter

Åsa Arvidsson Ortodontiassistent
Susanne Bring Ortodontiassistent
Smile Tandvård