Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård inleder samarbete med Nyboda Dental i Solna

Smile Tandvård fortsätter att växa i Stockholmsregionen och välkomnar teamet på Nyboda Dental i Solna till Smile.

Tandläkare Jörgen Larsson har tillsammans med sina medarbetare drivit Nyboda Dental, tidigare under namnet Tandläkarna Larsson, sedan 1982. Kliniken har alltid haft ett starkt fokus på att skapa en miljö där patienten känner sig trygg och omhändertagen och tar i dagsläget emot cirka 3000 patienter om året. Från januari 2023 kommer teamet att ingå i Smile Tandvård under kliniknamnet Smile Solna.

– Med kliniken i Solna får vi en mycket starkare närvaro i området norr om Stockholms innerstad. Teamet på Nyboda Dental har en lång historia av nöjda patienter i Solna och förvärvet passar väl in i vår strategi att växa både i innerstad och kringliggande kommuner för att skapa fördelar för både medarbetare och patienter i regionen, säger Smiles VD Malin Schmidt.

– Med Smile som samarbetspartner ser jag möjligheten att fortsätta utveckla verksamheten på vår klinik och samtidigt hitta nya kollegor inom Smile att dela kunskaper och erfarenheter med, säger tandläkare Jörgen Larsson.

– Redan i inledningen av dialogen med Jörgen kändes det som vi fann varandra i en likande syn på tandvård, hur vi vill bedriva vår verksamhet och bygga team. Nu är vi väldigt glada över att vi landat i ett samarbete med Nyboda Dental och ser fram emot att kliniken blir en del av Smile, avslutar Malin Schmidt.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Henrik Pettersson, Förvärv & Tillväxt
076-117 13 03, forvarv@smile.se

OM SMILE TANDVÅRD
Smile Tandvård är Sveriges största tandvårdskedja med mer än 60 kliniker över hela Sverige. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group, en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb i elva europeiska länder.


Läs mer inom Nyheter

Smile Tandvård