Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile och Colosseum blir nu Smile Tandvård

Colosseums och Smiles svenska kliniker har sedan årsskiftet ett gemensamt varumärke och arbetar nu under namnet Smile Tandvård. Smile finns med 24 kliniker på 20 orter i Sverige och har 500 medarbetare, varav ett fyrtiotal är specialister. Klinikerna finns kvar på samma plats med samma tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor men med nytt namn. Smile!

I mars i år gick Norges och Sveriges två̊ största privata tandvårdskedjor Colosseum och Smile samman och bildade den största privata tandvårdskedjan i Skandinavien. I Sverige kommer Colosseums och Smiles kliniker att verka under namnet Smile från och med årsskiftet, med visionen att skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats.

– Ett gemensamt varumärke kommer att ytterligare stärka vår ställning i svensk tandvård. För våra patienter betyder det gemensamma varumärket en tydlighet och att vi kan borga för ännu större kvalitet mot kund genom till exempel tillgång till fler specialister och ökad tillgänglighet säger Smiles VD David Halldén.

Du som har gått hos Colosseum kommer att känna igen dig. Klinikerna finns kvar på samma plats med samma tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor men med nytt namn. Smile!


Läs mer inom Nyheter

Smile Tandvård