Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård förvärvar Tandläkare Mats Larsson i Lund

Från och med januari 2018 ingår Tandläkare Mats G Larssons verksamhet med två kliniker i Lund-området i Smile Tandvård, en del av Colosseum Dental Group.

Med målsättningen att erbjuda Sveriges bästa tandvård har Smile Tandvård i Sverige nu växt till 33 kliniker i 26 städer från Trelleborg i syd till Kiruna i norr.

Tandläkare Mats Larsson har tillsammans med sina anställda bedrivit tandvård i Lund i egen regi sedan 1990-talet och verksamheten innefattar idag en klinik inne i Lunds city-kärna samt en klinik som är belägen i utkanten av Lund (Löberöd). Båda klinikerna bedriver allmäntandvård till barn och därutöver utförs även arbeten relaterade till implantatkirurgi. Verksamheten har under åren byggt upp ett mycket gott renommé grundat på hög klinisk kompetens.

”Genom den här investeringen etablerar sig Smile Tandvård i Lund. Vi har under lång tid letat efter ett passande förvärv i området och med Mats Larsson har vi hittat rätt. Framöver vill vi bygga vidare på den fina verksamhet som Mats Larsson och hans team idag bedriver. Vi är väldigt glada och stolta över att välkomna Tandläkare Mats Larsson in i Smile-familjen”, säger Malin Schmidt, VD för Smile Tandvård.

”Jag är glad och entusiasmerad över möjligheten att få arbeta inom Smile Tandvård. Det är mycket spännande att få vara en del av Smile Tandvårds långsiktiga satsning i Lund-området”, kommenterar Tandläkare Mats Larsson.

För mer information, vänligen kontakta:
Malin Schmidt, VD Smile Tandvård
070-779 02 91, malin.schmidt@smile.se

Susanne Hultén, Marknads- och kommunikationsansvarig Smile Tandvård
070-578 16 35, susanne.hultén@smile.se


Läs mer inom Nyheter

Smile Tandvård