Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård förvärvar Tandläkarna Markgren i Kristinehamn

Från och med 3 september 2018 ingår Tandläkarna Markgren, som är beläget i Kristinehamn, i Sveriges största privata tandvårdskedja med totalt 38 kliniker i 30 städer från Trelleborg i syd till Kiruna i norr.

Tandläkarna Markgren har erbjudit professionell tandvård i Kristinehamn sedan 1987. Kliniken utför såväl bas- som specialisttandvård till både vuxna och barn och sysselsätter idag åtta medarbetare. Tandläkarna Markgren erbjuder kvalitetstandvård till cirka 3 000 patienter.

– Vi är väldigt glada och stolta över att ha Tandläkarna Markgren som en del av Smile-familjen. Det känns bra att Smile Tandvård expanderar i Värmland vilket är ett av våra prioriterade geografiska områden. Smile bedriver redan idag verksamhet i Karlstad och Molkom och via förvärvet av Tandläkarna Markgren i Kristinehamn fortsätter vår långsiktiga satsning i denna region, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

– Vi har följt Smile Tandvårds utveckling under de senaste åren och känner att vi har samma syn på utvecklingen av svensk tandvård. Det är mycket spännande att få vara en del av Smile Tandvård och vi ser med tillförsikt fram emot att få vara en del av Smiles expansion i Värmland, säger Agneta och Bo Markgren, grundare av Tandläkarna Markgren.

För mer information, vänligen kontakta:

Malin Schmidt, VD Smile Tandvård
070-779 02 91, malin.schmidt@smile.se

Susanne Hultén, Marknads- och kommunikationsansvarig Smile Tandvård
070-578 16 35, susanne.hultén@smile.se

Om Smile Tandvård:

Smile Tandvård vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Den svenska verksamheten ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver 230 kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz, Finland och Italien och fortsätter sin resa mot att bygga en ledande pan-europeisk tandvårdskedja.


Läs mer inom Nyheter

Smile Tandvård