Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård inleder samarbete med tandläkarna Peter Danielsson och Lena Sjögren-Höe i Karlskrona

Smile Tandvård satsar i Blekinge och förvärvar som ett första led i satsningen två verksamheter i Karlskrona.

Tandläkare Peter Danielsson och Tandläkare Lena Sjögren-Höe har bedrivit sina respektive kliniska verksamheter i Karlskrona sedan slutet av 1980-talet. Från och med maj 2020 kommer teamen att arbeta tillsammans på kliniken på Stortorget i centrala Karlskrona och där gemensamt ta hand om cirka 3 000 patienter med ett stort fokus på trygghet och personligt patientbemötande.

Peter Danielsson och Lena Sjögren-Höe

— Vi ser ett stort behov av tandvård i Blekinge och vill vara med och bidra till ökad tillgänglighet för såväl befintliga som nya patienter. Därför är vi väldigt glada och stolta över att nu Peter, Lena och deras härliga medarbetare i Karlskrona är en del av Smile-familjen. Det känns bra att Smile Tandvård expanderar i södra Sverige och att Smile tar steget in i en ny stad, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

— Vår förhoppning är att genom Smile Tandvård kunna få ett gott utbyte där yngre och äldre tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor byter kunskap och erfarenheter med varandra. Vår gemensamma målsättning att så småningom få in fler händer som kan vårda tänder i Blekinge känns väldigt bra, säger Tandläkare Peter Danielsson.

— Vi är väldigt glada över möjligheten att tillsammans få satsa framåt, för våra patienters hälsa och utveckla vår tandvårdsverksamhet. Med Smile Tandvård som samarbetspartner ser vi möjligheter till kontinuitet och ett fortsatt gott och engagerat omhändertagande, säger Tandläkare Lena Sjögren-Höe.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Per Fägerblad, Förvärvschef Smile Tandvård
070-676 73 46, per.fagerblad@smile.se

OM SMILE TANDVÅRD

Smile Tandvård vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Den svenska verksamheten ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver 265 kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz, Finland och Italien och fortsätter sin resa mot att bygga en ledande pan-europeisk tandvårdskedja.


Läs mer inom Nyheter

Smile Tandvård