Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Nu finns Bollnäs på Smilekartan

Smile Tandvård satsar i Bollnäs och förvärvar TA Tandvård. Kliniken blir Smile Tandvårds första klinik i Hälsingland och blir ytterligare ett steg för att skapa en landsomfattande och ledande tandvårdskedja.

Thomas Alfredsson, grundare av TA Tandvård

–  TA Tandvård driver en fin verksamhet. Vi är därför väldigt glada och stolta över att TA Tandvård valt att bli en del i Smile-familjen. För ett år sedan förvärvade vi Sandvikens Implantatklinik. I och med förvärvet av TA Tandvård fortsätter vi att stärka vår närvaro i Gävleborgs län, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

TA Tandvård har sedan 2009 erbjudit tandvård till Bollnäsborna på Collinigatan och på kliniken arbetar 9 medarbetare.

– Jag har följt Smile Tandvårds utveckling under de senaste åren och känner att vi har samma syn på utvecklingen av svensk tandvård. Jag ser tillsammans med teamet på kliniken med tillförsikt fram emot att få vara en del av Smile Tandvård framöver, säger Thomas Alfredsson, grundare av TA Tandvård

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Susanne Hultén, Marknads- och kommunikationsansvarig
070 – 578 16 35, susanne.hulten@smile.se

OM SMILE TANDVÅRD
Smile Tandvård är Sveriges största privata tandvårdskedja med mer än 40 kliniker över hela landet. Fokus ligger på kvalitativ tandvård med hög servicegrad, bra tillgänglighet och kompetenta medarbetare.

Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group, en ledande europeisk tandvårdskedja som levererar högkvalitativ tandvård. Koncernen består av cirka 300 tandvårdskliniker i åtta länder och har mer än 4 500 medarbetare. Colosseum Dental Groups majoritetsägare är Jacobs Holding, ett globalt investeringsföretag med säte i Zürich, Schweiz. Jacobs Holding engagerar sig långsiktigt för tandvård genom sina investeringar i Colosseum Dental Group i Europa och i North American Dental Group i USA.  Jacob Holdings slutgiltiga ekonomiska förmånstagare är Jacobs Foundation, en icke-vinstdrivande organisation som arbetar för att stötta barn och ungdomar över hela världen.

 


Läs mer inom Nyheter

Smile Tandvård