Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård förvärvar Tandkliniken ett4 i Göteborg

Nu sätter vi även centrala Göteborg på Smilekartan.

Från och med 1 november 2017 ingår tandkliniken ett4 i Göteborg i Smile Tandvård, en del av Colosseum Dental Group.

Med målsättningen att erbjuda Sveriges bästa tandvård har Smile Tandvård i Sverige nu växt till 31 kliniker i 25 städer från Trelleborg i syd till Kiruna i norr.

Tandkliniken ett4 grundades 2004 av docent Jens Sandros, med målsättningen att ge patienten bästa tänkbara tandvård och omhändertagande i en vacker och genomtänkt miljö. Kliniken har under åren byggt upp ett mycket gott renommé grundat på hög kompetens och utmärkt patientomhändertagande och är nu en av Göteborgsregionens största privata kliniker. Ett4 har 25 medarbetare och erbjuder såväl allmän- som specialisttandvård. Kliniken är belägen i centrala Göteborg vid korsningen Vasagatan och Erik Dahlbergsgatan.

• ”Den här investeringen gör vi för att vi har en samsyn på hur vi vill bedriva tandvård, vilken typ av arbetsplats vi vill erbjuda våra medarbetare och hur vi vill bemöta våra patienter. Vi vill bygga vidare på den fina verksamhet som ett4 idag bedriver.  Jens Sandros kommer fortsätta att vara klinikchef för ett4, men han kommer även ha ett helhetsansvar för region Göteborg och vår fortsatta expansion i regionen. Vi är väldigt glada och stolta över att välkomna Tandkliniken ett4 in i Smile-familjen och jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Jens Sandros och våra nya kollegor på ett4 framöver”, säger Malin Schmidt, VD för Smile Tandvård.

• ”Jag är glad och hedrad över möjligheten att få arbeta inom Smile Tandvård. De är en långsiktig aktör med mycket hög ambitionsnivå. Vi ser Göteborgsregionen som en attraktiv marknad med stora framtida tillväxtmöjligheter”, kommenterar Jens Sandros, grundare av Tandkliniken ett4.


Läs mer inom Nyheter

Smile Tandvård