Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård förvärvar Capella Tandvård i Kristinehamn

Från och med 1 april 2020 ingår Capella Tandvård i Kristinehamn i Sveriges största privata tandvårdskedja med totalt 40 kliniker på 34 orter från Trelleborg i syd till Kiruna i norr.

Capella Tandvård, som har drivits av Ingalill Höjevik och Agnieszka Chrobak sedan 2006 respektive 2012, erbjuder tandvård med fokus på omhändertagande, trygghet och personligt patientbemötande. I teamet på kliniken, som leds av Ingalill Höjevik och Agnieszka Chrobak, arbetar för närvarande två tandläkare, två tandhygienister, tre tandsköterskor och en receptionist.

– I samband med förvärvet av Capella Tandvård expanderar Smile Tandvård till nya lokaler i Kristinehamn vilket gör att vi tillsammans med våra nya medarbetare kan vidareutveckla verksamheten inom Smile Kristinehamn på bästa möjliga sätt, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

– Vi och hela teamet på Capella Tandvård är glada och entusiasmerade över möjligheten att få bli en del av Smile Tandvård. Det är mycket spännande och inspirerande att få vara en del av Smile Tandvårds långsiktiga satsning i Kristinehamn och vi ser med stor tillförsikt fram emot att få arbeta tillsammans med det befintliga Smile-teamet i nya lokaler framöver, säger Ingalill Höjevik och Agnieszka Chrobak.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Per Fägerblad, Förvärvschef Smile Tandvård
070-676 73 46, per.fagerblad@smile.se

Tandläkare Inga-Lill Höjevik

Tandläkare Agnieszka Chrobak


OM SMILE TANDVÅRD
Smile Tandvård vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, med- arbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör.

Den svenska verksamheten ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver 265 kliniker i Sverige, Norge, Danmark,
Storbritannien, Schweiz, Finland och Italien och fortsätter sin resa mot att bygga en ledande pan-europeisk tandvårdskedja.


Läs mer inom Nyheter

Smile Tandvård