Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård förvärvar Hertig Johans Tandkompani i Skövde

Nu är det klart att Smile Tandvård förvärvar Hertig Johans Tandkompani i Skövde. Från och med årsskiftet 2017/18 ingår kliniken i Smile.

Med målsättningen att erbjuda Sveriges bästa tandvård har vi nu växt till 32 kliniker i 26 städer från Trelleborg i syd till Kiruna i norr.

Hertig Johans Tandkompani startades i Skövde 2004 och har de senaste åren drivits av tandläkarna Henrik och Birgitta Jonéus samt Mats och Ewa Henningson. Kliniken är Skövdes ledande tandvårdsklinik med ett brett vårderbjudande inom allmäntandvård och specialisttandvård. På kliniken arbetar idag 17 medarbetare som tar hand om klinikens c:a 5000 patienter.

• Den här investeringen gör vi utifrån att Tandkompaniet driver en otroligt bra verksamhet. Vi är väldigt glada och stolta över att Tandkompaniet valt att bli en del i Smile-familjen. I och med förvärvet har vi etablerat en viktig plattform för att stärka vår närvaro i Skaraborg, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

• Vi har följt Smiles utveckling under de senaste åren och känner att vi har samma syn på utvecklingen av svensk tandvård. Med Smile får vi en stark partner som kan hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen av vår klinik, säger Henrik och Birgitta Jonéus, grundare av Hertig Johans Tandvårdskompani.

För mer information, vänligen kontakta:
Malin Schmidt, VD Smile Tandvård
070-779 02 91, malin.schmidt@smile.se

Susanne Hultén, Marknads- och kommunikationsansvarig Smile Tandvård
070-578 16 35, susanne.hultén@smile.se


Läs mer inom Nyheter

Smile Tandvård