Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

David Halldén utsedd till ny koncernchef

david-hallden

David Halldén

David Halldén är utnämnd till ny koncernchef för Colosseum Smile Group, David Halldén har varit tillförordnad på tjänsten sedan maj i år och tidigare VD for Colosseum Smile i Sverige.

– Styret besluttet på seneste styremøte å utnevne David til CEO for Colosseum Smile Group. David har lang erfaring fra bransjen og et engasjement som gjør at vi har funnet rett mann til jobben. Vi ser frem til den videre positive utviklingen av Colosseum Smile og å sammen skape Nordens beste tannhelseklinikker, sier Amund Skarholt, Styreleder Colosseum Smile Group.

– Det här är fantastiskt kul. Vi har en jättespännande utveckling där vi redan idag är ledande kvalitetsmässigt – både vad gäller kunderbjudande och odontologisk kvalitet och utveckling i Norden. Vi har som ambition att erbjuda Nordens bästa tandvård och att vara branschens bästa arbetsplats och vi är på väg dit med stormsteg. Det här gör vi tack vare otroligt duktiga medarbetare. Sedan jag fått lära känna även den norska och danska verksamheten är jag ännu mer entusiastisk än tidigare, säger David Halldén.

 


Läs mer inom Press

Smile Tandvård