Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård inleder samarbete med Kungshustandläkarna i Stockholm

Smile Tandvård växer vidare i Stockholm och förvärvar Kungshustandläkarna i Stockholm City.

Tandläkarna Ivonne Grants, Anders Malmberg och Peter Malmberg har under många år framgångsrikt byggt upp Kungshustandläkarna, en av Stockholms ledande privata tandvårdskliniker. Den 1 september 2022 blir verksamheten en del av Smile Tandvård. Kliniken servar idag drygt 4 500 patienter med ett stort fokus på trygghet, personligt patientbemötande och högkvalitativ tandvård.

I samarbete med Smile kommer verksamheten fortsätta att utvecklas för att på bästa sätt ta hand om befintliga och nya patienter.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Ivonne, Anders och Peter samt deras kompententa personal på Kunghustandläkarna valt att bli en del av Smile. Kliniken kommer att bli ett väldigt fint tillskott till vårt växande nätverk av kliniker i Stockholm. Vi ser stora möjligheter att fortsätta utveckla och expandera kliniken, säger Malin Schmidt, VD på Smile

– Att nu gå in i Smile Tandvård känns som en naturlig del i vår utveckling. Nu kan vi fortsätta utveckla vår kliniska verksamhet tillsammans med Smile samtidigt som vi får tillgång till många andra resurser som finns i en stor organisation, säger tandläkare Ivonne Grants.

– Som en del av Smile Tandvård kan vi ytterligare öka tillgängligheten och bredda erbjudandet för våra patienter. Tillgången till Smiles stora specialistnätverk kommer att gynna våra patienter, säger tandläkare Anders Malmberg.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Per Fägerblad, Förvärvschef Smile Tandvård

070-676 73 46, forvarv@smile.se

OM SMILE TANDVÅRD

Smile Tandvård erbjuder modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Den svenska verksamheten, med sina 55 kliniker, ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver drygt 550 kliniker och 50 tandtekniskalabb i Europa och USA.


Läs mer inom Press

Smile Tandvård