Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Vi ses på Swedental

smilekarriar1a

Inom Smile tror vi på utveckling – för var och en av våra medarbetare, odontologiskt för Smile, för branschen och för våra kunder. Därför söker vi specialister, allmäntandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och klinikägare som vill ta nästa steg i sin utveckling och vara med och skapa Sveriges och Nordens bästa tandvård.

Årets tema: Specialisttandvård

På Smile i Sverige arbetar 45 specialister. Lägger man till verksamheten i Norge och Danmark har vi totalt 90 specialister och täcker samtliga odontologiska områden. Den här stora kompetensbasen använder och utvecklar vi för att maximera den odontologiska kunskapsutvecklingen för enskilda medarbetare, kliniker och helheten. Våra specialister är med och driver utvecklingen.

I Smiles monter finns specialister inom ortodonti, protetik och pedodonti på plats. Ta tillfället i akt att prata med dem om hur det är att arbeta hos oss och om vilka odontologiska karriärmöjligheter vår specialisttandvård kan erbjuda våra övriga medarbetare och kunder.

Specialistmingel torsdag 14:30–16:00

Kom och lyssna när vi berättar mer om Smiles unika syn på specialisttandvård, nätverkande samarbeten och odontologisk utveckling. Du träffar även specialister som arbetar för Smile idag och Lars Christersson, som är odontologiskt ansvarig för Smile.

Vi bjuder på kaffe i Smiles monter

Mingla, diskutera och umgås och träffa oss på Swedental och berätta vilka utmaningar du söker som nästa steg i din karriär. I vår monter bjuder vi på mässans godaste kaffe och här träffar du flera av Smiles medarbetare. För varje kaffe vi delar ut skänker vi 10 kronor till Tandläkare Utan Gränser!

Du och ditt nästa karriärsteg är intressant

Söker du nya utmaningar som specialist, allmäntandläkare, tandhygienist eller tandsköterska? Kanske driver du din egen klinik idag och funderar på att sälja eller hitta samarbete för att förnya din situation? Välkommen att komma förbi vår monter och prata med oss.

Arbeta i Sverige, Norge eller Danmark

Hos Smile har du möjlighet att arbeta utomlands. Vi har totalt 48 kliniker varav 26 i Sverige, 20 i Norge och 2 Danmark. Inom Colosseum Smile arbetar över 1100 medarbetare varav 500 i Sverige. Vart är du på väg som nästa steg i din utveckling?

Kontakter:

För dig som vill arbeta på Smile:
Rekryteringschef Tobias Seger finns i Smiles monter alla dagar – även på tobias.seger@smile.se/live

För dig som överväger att sälja din klinik/praktik:
Förvärvschef Tobias Wirén medverkar torsdag och fredag – även på tobias.wirén@smile.se/live

För dig som vill veta mer om hur Smile bedriver specialisttandvård:
Lars Christersson är odontologiskt ansvarig för Smile och medverkar alla dagar – lars.christersson@smile.se/live


Läs mer inom Press

Smile Tandvård