Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Förändringar i företagsledning och stärkt odontologiskt fokus

Colosseum Smile Group möter sommaren med förändringar i företagsledningen, ny styrelseordförande och förstärkt odontologiskt fokus.

Colosseum och Smile gick samman 2014 och bildade Colosseum Smile Group, med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark. Verksamheten och klinikerna har utvecklats mycket väl, omsättningen har nästan fördubblats och resultatet förbättrats under Per Rehnbergs ledning de senaste 3 åren.
– Nu är det dags för nya utmaningar, säger Rehnberg, jag lämnar med varm hand över stafettpinnen till David Halldén nu när vi nått en storlek där företaget är redo för nästa steg.
Fokus kommer nu inriktas på att integrera verksamheterna och dra nytta av den gemensamma storlekens fördelar för patienter, medarbetare och företaget. Colosseum Smile kommer samtidigt lägga ytterligare fokus på den odontologiska kvaliteten genom att inrätta ett Nordiskt odontologiskt råd.

En ny företagsledning, kommer att ansvara för nästa del i resan och företaget har även fått en ny styrelseordförande i Amund Skarholt.

Den nya företagsledningen kommer att se ut så här:

Tillförordnad koncernchef (CEO): David Halldén
Finanschef (CFO): Synne Røine
Landschef Norge: Rikke Overgaard
Landschef Sverige: Hernán Ruiz
Personalchef: Ragnhild Hauge Waters

Colosseum Smile kommer även att inrätta ett Nordiskt odontologiskt råd med rådgivande funktion till styrelsen och styrelseordföranden. Det odontologiska rådet leds av Colosseums grundare tandläkaren Gard Lauvsnes, och i det ingår tandläkare från Norge, Sverige och Danmark.

För mer information:
David Halldén, +46 708 44 19 98, david.hallden@smile.se/live

Colosseum Smile är Sveriges största privata tandvårdskedja och ingår i Colosseum Smile Group, som utgör Nordens största privata tandvårdskedja med totalt 41 kliniker. I Sverige har vi 24 kliniker på 20 orter och 500 medarbetare, varav cirka 40 är specialister. På Smile har vi bestämt oss för att göra skillnad inom svensk tandvård. Vi vill erbjuda Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats – kvalitet och utveckling hand i hand. www.smile.se/live


Läs mer inom Press

Smile Tandvård