Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile och Colosseum lanserar nytt gemensamt varumärke

I Sverige kommer Colosseums och Smiles kliniker att verka under namnet Smile från och med årsskiftet, med visionen att skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Som nästa steg naturliga steg lanseras ett gemensamt varumärke för alla kliniker i Sverige- Smile Tandvård.

2014 11 27
I mars i år gick Norges och Sveriges två̊ största privata tandvårdskedjor Colosseum och Smile samman och bildade den största privata tandvårdskedjan i Skandinavien. I Sverige kommer Colosseums och Smiles kliniker att verka under namnet Smile från och med årsskiftet, med visionen att skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats. Som nästa steg naturliga steg lanseras ett gemensamt varumärke för alla kliniker i Sverige- Smile Tandvård.

– Ett gemensamt varumärke kommer att ytterligare stärka vår ställning i svensk tandvård. För våra patienter betyder det gemensamma varumärket en tydlighet och att vi kan borga för ännu större kvalitet mot kund genom till exempel tillgång till fler specialister och ökad tillgänglighet säger Smiles VD David Halldén.


Läs mer inom Press

Smile Tandvård