Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård förvärvar tandklinik i Söderhamn

 – Med kliniken i Söderhamn får vi ytterligare ett fint tillskott i regionen till våra redan etablerade kliniker i Bollnäs och Sundsvall. Målet är att fortsätta växa längs Norrlandskusten för att knyta ihop våra verksamheter ännu mer, säger Smiles VD Malin Schmidt.

Tandläkare Christina Danielsson har drivit Söderhamns största privata klinik sedan 2005, då hon startade den med sin dåvarande man Sven-Erik Danielsson efter några år på Folktandvården i samma stad. Kliniken tar i dagsläget emot ungefär 2500 patienter om året och fokus har alltid varit att patienterna ska känna sig trygga, att vården ska bedrivas med hög kvalité med satsning på modern teknik och hög kompetens. I samarbete med Smile ska kliniken fortsätta utvecklas och ta hand om befintliga och nya patienter.

– Med Smile som samarbetspartner ser jag möjligheten att få ett gott utbyte där yngre och äldre kollegor byter kunskaper och erfarenheter med varandra i vår gemensamma strävan att fortsätta utveckla tandvården, säger tandläkare Christina Danielsson.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Per Fägerblad, 070-676 73 46,
per.fagerblad@smile.se

OM SMILE TANDVÅRD
Smile Tandvård är Sveriges största tandvårdskedja med mer än 50 kliniker över hela Sverige. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group, en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb i elva europeiska länder . 


Läs mer inom Press

Smile Tandvård