Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile – Vi söker Sveriges bästa medarbetare. 

Vi söker Sveriges bästa medarbetare. Tandläkare, specialister, tandhygienister, tandsköterskor och klinikägare som vill ta nästa steg i sin utveckling och vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Välkomna.

stockholmmedarbetare

Inom Smile tror vi på utveckling – både för var och en av våra medarbetare och odontologiskt för Smile och för våra kunder. Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vi vill göra det tillsammans.

Du är intressant
Söker du nya utmaningar som tandläkare, specialist, tandhygienist eller tandsköterska? Kanske är du klinikägare som vill sälja din klinik eller hitta samarbete för att förnya din situation? Välkommen att komma förbi vår monter (B06:02) och prata med oss.

Arbeta i Sverige, Norge eller Danmark
Hos Smile har du möjlighet att arbeta utomlands. Vi har totalt 43 kliniker i Norden – 26 i Sverige, 15 i Norge och 2 Danmark.

Mingla, diskutera och umgås
Kom och träffa oss på Swedental och berätta vilka utmaningar du söker som nästa steg i din karriär. I vår monter (B06:02) bjuder vi på Swedentals godaste kaffe och du träffar både Smiles medarbetare, chefer och odontologiskt ansvariga.

Smiles förvärvschef Tobias Wirén medverkar torsdag och fredag förmiddag och rekryteringschef Tobias Seger finns på plats mässans samtliga dagar.

Boka enskilt samtal – på plats eller i förväg
Välkommen till ett enskilt samtal med Smile. Vi tar emot 9-17 både torsdag och fredag. När du bokar i förväg berättar du i ditt mail vad du har för yrkesroll, är intresserad av och vilken dag och tid som passar dig. Du kan även boka direkt i montern. Mailadresser för bokning:

FÖRVÄRVSSAMTAL– för dig som överväger att sälja din klinik/praktik
Förvärvschef Tobias Wirén, tobias.wirén@smile.se/live

REKRYTERINGSSAMTAL – för dig som vill arbeta på Smile
Rekryteringschef Tobias Seger, tobias.seger@smile.se/live.

Lediga tjänster

Om Swedental 12-14 nov på Svenska Mässan, Göteborg
Om du inte redan är anmäld till Swedental kan du registrera dig för en kostnadsfri entrébiljett på www.swedental.se. Mässans öppettider är torsdag–fredag 9.00–17.00 och lördag 10.00–14.00.

Vi ses på mässan!

odont


Läs mer inom Press

Smile Tandvård