Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård inleder samarbete med tandläkare Svetlana Poleva i Tranås

Smile Tandvård satsar vidare i Jönköpings län genom att förvärva Tranås Tandvårdsteam i Tranås.

Tandläkare Svetlana Poleva har tillsammans med sina medarbetare drivit Tranås Tandvårdsteam sedan 2015. Från och med 2 maj 2022 kommer teamet att ingå i Smile Tandvård och tillsammans ta hand om cirka 6 000 patienter med ett fortsatt stort fokus på trygghet och personligt patientbemötande.

– Vi ser ett stort behov av tandvård i Tranås och vill vara med och bidra till ökad tillgänglighet för såväl befintliga som nya patienter. Därför är vi väldigt glada och stolta över att Svetlana och hennes härliga medarbetare i Tranås blir en del av Smile-familjen. Närmaste systerkliniker blir de i Norrköping, Linköping och Jönköping. Det känns bra att Smile Tandvård fortsätter expandera i Jönköpings Län och att Smile tar steget in i en ny stad, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.
– Vår förhoppning är att tillsammans med Smile Tandvård kunna få ett gott utbyte där yngre och äldre tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor byter kunskap och erfarenheter med varandra. Vår gemensamma målsättning är att fortsätta tillhandahålla god tandvård till alla våra patienter, i en trygg miljö och så småningom hoppas vi få in fler händer som kan vårda tänder i Tranås . Vi är väldigt glada över möjligheten att tillsammans kunna satsa framåt, både för våra patienters hälsa och för att utveckla vår tandvårdsverksamhet. Med Smile Tandvård som samarbetspartner ser vi möjligheter till kontinuitet och ett fortsatt gott och engagerat omhändertagande säger tandläkare Svetlana Poleva.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Per Fägerblad, Förvärvschef Smile Tandvård
070-676 73 46, forvarv@smile.se

OM SMILE TANDVÅRD

Smile Tandvård erbjuder modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Den svenska verksamheten, med sina 55 kliniker, ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver drygt 550 kliniker och 50 tandtekniska labb i Europa och USA.


Läs mer inom Press

Smile Tandvård