Tandvård utan väntetid

morayma2

Morayma Alvarez är tandläkare vid Smile i Norrköping

Precis som du vill ha det.

Dagens akuttandvård präglas ofta av långa köer och svårt att få tid direkt och tiden mellan ditt behov och din behandling kan i bland bli allt för lång. Hos Smile i Norrköping har man bestämt sig för att ändra på detta. Har du tandvärk får du komma samma dag. Precis så som du vill ha det.

Morayma Alvarez är tandläkare vid Smile i Norrköping:
-Vi prioriterar alltid de kunder som har tandvärk eller andra tandbesvär. Akuta problem är ofta obehagligt för den som drabbas. Därför är vår policy ”Tandvård utan väntetid”. Det ingår i mitt ansvar som tandläkare att behandla patienter som har ont så fort som möjligt, säger Morayma.  

PS. För att du ska vara garanterad en tid samma dag ber vi dig ringa innan kl.12.

 

 
 

Arkiv

FREDAG PÅ SWEDENTAL: Träffa Smile-medarbetarna som arbetar för Tandläkare Utan Gränser

6 november, 2015

Tandläkare Utan Gränser arbetar under mottot att ”alla har rätt till frisk munhälsa”. Smile är huvudsponsor till Tandläkare Utan Gränser och stödjer organisationens viktiga arbete. Flera av Smiles medarbetare sitter i styrelsen och har rest som volontärer för att arbeta i Etiopien och Zimbabwe.

Läs mer

Din tandläkare i Stockholm

14 oktober, 2015

Letar du tandläkare i Stockholm? Då har du kommit alldeles rätt. Vi har funnits på Östermalm sedan 1983. Sedan augusti finns vi på vår nybyggda och toppmoderna klinik på Grevgatan 34.

Läs mer