Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård inleder samarbete med specialisttandläkare Ingela Karlsson i Ystad

Smile Tandvård etablerar sig i en ny stad i södra Sverige och förvärvar Tandregleringen i Ystad.

Specialisttandläkare i ortodonti, Ingela Karlsson, har varit en del av Ystad Tand- och Implantat Center sedan 2015. Från och med november 2020 kommer Ingela tillsammans med det övriga teamet att fortsätta arbeta på kliniken på Liregatan i centrala Ystad och där tillsammans ta hand om patienter som är i behov av tandreglering och tillhandahålla högkvalitativ vård med ett stort fokus på trygghet och personligt patientbemötande.

— Vi ser ett stort behov av specialisttandvård i Skåne och vill vara med och bidra till ökad tillgänglighet för såväl befintliga som nya patienter. Därför är vi väldigt glada och stolta över att nu Ingela och teamet runt henne blir en del av Smile-familjen. Det känns bra att Smile Tandvård expanderar i södra Sverige och att Smile tar steget in i en ny stad, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

— Vår förhoppning är att genom Smile Tandvård kunna få möjlighet att erbjuda specialisttandvård till ännu fler patienter framöver. Vidare är det väldigt roligt och inspirerande att få vara med och bidra till uppbyggnaden av Smile Tandvårds första klinik i Ystad, säger specialisttandläkare Ingela Karlsson.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Per Fägerblad, Förvärvschef Smile Tandvård
070-676 73 46, per.fagerblad@smile.se

OM SMILE TANDVÅRD
Smile Tandvård erbjuder modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Smile Tandvård är en del av Colosseum Dental Group, en ledande europeisk tandvårdskedja med fler än 4 500 medarbetare och 300 kliniker fördelade på åtta länder.


Läs mer inom Okategoriserade

Smile Tandvård