Din tandläkare i Stockholm

tandlakare-stockholm

Letar du tandläkare i Stockholm? Då har du kommit alldeles rätt. Vi har funnits på Östermalm sedan 1983. Sedan augusti finns vi på vår nybyggda och toppmoderna klinik på Grevgatan 34.

ALLT DINA TÄNDER BEHÖVER.
Hos oss hittar du allt dina tänder behöver.
Här gör du din rutinundersökning hos tandläkare och tandhygienist och får samtidigt tillgång till ett brett team av ledande specialister.
Totalt är vi femton tandläkare, specialisttandläkare och tandhygienister.

IMPLANTAT OCH LEDANDE SPECIALISTKOMPETENS.
Du får tillgång till specialistandläkare inom bland annat protetik, implantat, rotbehandling, ortodonti, tandlossning, käkkirurgi, bettfysiologi och oral radiologi.

BEKVÄMT, TRYGGT OCH PERSONLIGT.
Här får du alltid ett tryggt omhändertagande utöver det vanliga.

VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN TID.
Du kan boka tid  här på smile.se
eller
ringa på 08-783 78 85.

Smile är Sveriges största privata tandvårdskedja med 25 kliniker på 21 orter. Vi har visionen att erbjuda Sveriges bästa tandvård och ger dig ett tryggt, bekvämt och personligt bemötande på dina villkor, där högsta kvalitet står i centrum. Välkommen till Smiles sätt att se på tandvård.

 
 

Arkiv

Tandvård utan väntetid

5 juli, 2016

Precis som du vill ha det. Dagens akuttandvård präglas ofta av långa köer och svårt att få tid direkt och tiden mellan ditt behov och din behandling kan i bland bli allt för lång. Hos Smile i Norrköping har man bestämt sig för att ändra på detta. Har du tandvärk får du komma samma dag. Precis […]

Läs mer

FREDAG PÅ SWEDENTAL: Träffa Smile-medarbetarna som arbetar för Tandläkare Utan Gränser

6 november, 2015

Tandläkare Utan Gränser arbetar under mottot att ”alla har rätt till frisk munhälsa”. Smile är huvudsponsor till Tandläkare Utan Gränser och stödjer organisationens viktiga arbete. Flera av Smiles medarbetare sitter i styrelsen och har rest som volontärer för att arbeta i Etiopien och Zimbabwe.

Läs mer