Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Nu flyttar Team Alberius till Smile

Pia Alberius och Helen P Skantz till Smile

Den 2 november 2015 blir tandläkare Pia Alberius med team en del av Smile och flyttar till vår klinik på Drottninggatan 62 i Helsingborg. Du som patient kommer precis som vanligt att träffa Pia och hennes team och dina inbokade tider gäller.

Trygghet och kontinuitet i din tandvård är viktigt, och du får också fortsättningsvis ett gott personligt omhändertagande och en vård av hög kvalitet.

I teamet ingår tandläkare Pia Alberius, tandsköterska Christina Bengtsson, tandhygienist Nadja Tångne och leg.sjuksköterska Camilla Ljungerud. 

Hög kompetens inom estetisk tandvård

Pia Alberius har arbetat i över 15 år med estetisk tandvård. Många tror att det krävs dyra och omfattande behandlingar för att åstadkomma ett tryggt och vackert leende, men så är inte alltid fallet. Ofta kan små enkla justeringar, byte av någon fyllning eller korrektion av tandformen innebära dramatiska förändringar. I andra fall, inte minst på patienter med ojämna tandrader eller olika placering av tänderna, krävs större behandling.

Vi välkomnar också tandläkare Helen P Skantz till Smile

Helen tar hand om dig som tidigare gått hos tandläkare Maya eller Frida. Förutom allmäntandvård behandlar Helen snarkningsproblem, sömnapné och har särskild licens som flyg- och dyktandläkare.

Fördelar med Smile för dig som patient

• Smile är Sveriges största privata tandvårdskedja och
har målsättningen att ge dig Sveriges bästa tandvård.

• Smile har specialisttandläkare inom de flesta områden som du kan
komma till med kort väntetid, om du behöver det.

• Flera tandläkare på kliniken innebär att du enklare kan få hjälp
när din tandläkare inte är på plats.

Lätt att parkera

Smile ligger på Drottninggatan 62, mittemot Konserthuset. Parkera i Sundstorgsgaraget och betala i efterhand. Det finns även parkering mellan Dunkers kulturhus och gamla Tivoli och på baksidan av Konserthuset. Har du frågor om förändringen är du välkommen att ringa.

Läs mer om Team Alberius på teamets tidigare webbplats.


Läs mer inom Okategoriserade

Smile Tandvård