Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Ny tandläkare i Mariestad

philip arneryd1

I våras tog Philip Arneryd tandläkarexamen från Tandvårdshögskolan i Malmö eller Käftis som det också kallas i folkmun. Redan ett halvår tidigare kom hani kontakt med Smile via sitt engagemang i Odontologiska studentkåren när Smile Tandvård arrangerade en ”Smile-dag” i Malmö med föreläsning och små korta arbetsintervjuer för de blivande tandläkarna.

Varför ville du börja arbeta på Smile?

Jag kände direkt att Smiles värdegrund med nytänkande, helhetssyn och delaktighet var något jag  stod bakom och några månader senare befann jag mig på kliniken i Mariestad för en intervju fortsätter Philip med ett leende.

Varför blev det just Smile Mariestad?

Det var en kombination av slump och kärlek. Att det dök upp en tjänst som passade en nyexaminerad tandläkare och att det fanns en mentor på kliniken, Tor Lindström ­ som arbetat mycket med implantat, något jag är intresserad av. Sedan kommer min flickvän från Skövde och även hon är nyexaminerad tandläkare och arbetar på en tandvårdsklinik i närheten. Jag vill bli en bra tandläkare och här har jag världens chans att utvecklas i rätt riktning fortsätter Philip.

Utanför tandvården har Philip i många år arbetat med Svenska Golfförbundetinom juniorsatsningar och tävlingsgolf. Just nu har han ett uppdrag som Tournament Director på Skandia Tour. Det irländska rockbandet U2 är ett annat intresse. I höst ska han se bandet live både i Turin och Stockholm.

Philip blev även 2014 prisad som bäste student vid Malmö Tandvårdshögskola.

Välkommen till Smile Mariestad Philip!


Läs mer inom Okategoriserade

Smile Tandvård