Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård växer i västra Sverige

Tandläkare Per Fogdemark, som har drivit egen klinik i Borås sedan 2002, kommer att flytta sin verksamhet till Smiles klinik på Allégatan i Borås. Hela teamet på kliniken kommer att följa

med i flytten vilket borgar för kontinuitet i kontakten med patienterna. Beslutet att flytta verksamheten och bli en del av i Smile Tandvård har vuxit fram under en tid. Det känns tryggt och bra att flytta med hela arbetslaget in på Smile, säger Per Fogdemark. Vi får fler kollegor och patienternas tandvård tryggas långsiktigt.

I Mariestad ansluter samtidigt tandläkare Margareta Westman till Smile Tandvård. Det ska bli roligt att bli en del av Smile-familjen, säger Margareta Westman. Det innebär också en extra trygghet för mina patienter att veta att Smiles resurser finns att tillgå. Margareta Westman har bedrivit klinisk verksamhet i Mariestad sedan 1988 och ser med stor tillförsikt fram emot att bli en del av Smile Tandvård.

Smiles VD, Malin Schmidt, är glad och stolt över att verksamheten växer trots ett ovanligt år med pågående pandemi. Vi fortsätter att växa och upplever ett starkt och ökande intresse bland fristående kliniker att bli en del av Smile. Det är vi oerhört stolta över! 


FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Malin Schmidt, VD Smile Tandvård
070-779 02 91, malin.schmidt@smile.se

Per Fägerblad, Förvärvschef Smile Tandvård
070-676 73 46, per.fagerblad@smile.se


OM SMILE TANDVÅRD Smile Tandvård vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Den svenska verksamheten ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver 300 kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz, Finland Italien och Tyskland och fortsätter sin resa mot att bygga en ledande pan-europeisk tandvårdskedja.

 


Läs mer inom Aktuellt

Smile Tandvård