Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård expanderar i Stockholmsregionen

Smile Tandvård satsar vidare i Stockholmsregionen och inleder partnerskap med Mats och Aida Brontén på Tandläkarna Stora Gungan i Globenområdet från och med november 2022.

Tandläkarna Stora Gungan tillhandahåller högkvalitativ tandvård i en toppmodern klinik med eget tandtekniskt laboratorium sedan 2015. Stora Gungan ligger i framkant avseende det senaste inom tandvårdstjänster och målsättningen är att alltid kunna erbjuda en helhetslösning för patienternas munhälsa. I samband med förvärvet inleder Smile Tandvård ett långsiktigt partnerskap med de båda ägarna av Stora Gungan, Mats och Aida Brontén.

– Mats och Aida Brontén är tillsammans med sina team precis den typ av partners som vi inom Smile söker. Vår gemensamma passion för entreprenörskap och ständig utveckling av vårt vårderbjudande har gjort att vi funnit varandra och ser en stor potential i fortsatt vidareutveckling av såväl klinikverksamhet på Stora Gungan som vidareutveckling av labb-verksamheten, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård

– Både Aida och jag brinner för utveckling och ständig förbättring. Tillsammans med Smile bygger vi nu vidare på det serviceerbjudande som vi utvecklat på kliniken. Inom ramen för samarbetet ser vi stora möjligheter att bland annat vidareutveckla vår labbverksamhet, med ökat fokus på digitalisering av arbetsflöden och hög servicenivå, säger Mats Brontén som kommer att fortsätta i sin roll som Odontologisk ansvarig tandläkare på Stora Gungan.

Aida Brontén kommer framöver ta ett större ansvar för att bidra till den övergripande utvecklingen av Smiles verksamhet inom tandtekniska laboratorium i Stockholmsregionen i rollen som verksamhetsutvecklare.

– För mig blir samarbetet med Smile starten på något nytt. Samtidigt som jag kommer ha en fot kvar på Stora Gungan kommer jag gå in i en ny spännande roll och kontext. Att arbeta med Smiles övergripande labbstrategi i Stockholm ska både bli utmanande och spännande, säger Aida Brontén.

– Vi kommer tillsammans med alla medarbetare på Stora Gungan, Mats och Aida Brontén att fortsätta bedriva och vidareutveckla den högkvalitativa verksamheten på Stora Gungan och vi ser fram emot att fortsätta bygga ut vårt nätverk av tandvårdskliniker som ligger i framkant i Stockholmsregionen, säger Sara Magnusson, Regionschef Syd och Stockholm på Smile Tandvård.

OM SMILE TANDVÅRD

Smile Tandvård vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör.

Den svenska verksamheten, med sina 60 kliniker, ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver drygt 550 kliniker och 50 tandtekniska labb i Europa och USA.


Läs mer inom Aktuellt

Smile Tandvård