Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård tillsätter två ST-tjänster i parodontologi och ortodonti

Utbildningstjänsterna stäcker sig över tre år och innehåller teoretisk utbildning vid Malmö Universitet och praktiskt lärande på Smiles kliniker med en dedikerad utbildningsledare/handledare tillika specialist inom respektive område. Utbildningsplatsen inom parodontologi är förlagd till Smile Malmö Södervärn och utbildningsplatsen inom ortodonti till Smile Ystad.

Smile Tandvård fick in många kvalificerade ansökningar och efter en urvalsprocess i samarbete med Region Skåne och Odontologiska fakulteten vid Malmö universitet föll valet på tandläkare Philip Arneryd till utbildningstjänsten inom parodotologi och tandläkare Hanna Nilsson till utbildningstjänsten inom ortodonti. Vi är extra glada eftersom valet föll på två mycket uppskattade tandläkare inom Smile som hade de bästa kvalifikationer av de sökande.

Vi frågade Hanna och Philip hur det känns att ha blivit antagen till en utbildningstjänst:

– Det är fantastiskt roligt att ha fått den här möjligheten och ser fram emot tre spännande år” säger Hanna Nilsson.

– Det känns otroligt kul. Jag brinner mycket för parodontologin och har fått bästa förutsättningarna att utvecklas och meritera mig, både på universitetet och på Smile. Det känns nästan overkligt att jag ska läsa min ST-utbildning på Smile där jag för snart 6 år sedan startade min karriär som traineetandläkare.” säger Philip Arneryd.

Vi ser mycket fram emot att följa Hanna och Philip och hoppas kunna erbjuda fler utbildningstjänster inom Smile i framtiden

Hanna Nilsson - Tandläkare Smile Trelleborg

Hanna Nilsson

Philip Arneryd jobbar som tandläkare på Smile Malmö City.

Philip Arneryd


Läs mer inom Aktuellt

Smile Tandvård