Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård växer i Stockholm

Smile Tandvård växer trots pågående pandemi och förvärvar nu ytterligare verksamheter i Stockholm. Tandläkare Göran Grahn och Tandläkare Kary Villberg med team kommer från och med den 1 februari 2021 att ta emot patienter på Smiles klinik i Hagastaden.

Tandläkarna Göran Grahn och Kary Villberg som i 20 års tid har tagit emot sina patienter på Södermalm kommer att flytta hela sin verksamhet till Smiles klinik på Hälsingegatan. Även klinikens tandsköterskor kommer att följa med i flytten, vilket borgar för kontinuitet i kontakten med patienterna. Beslutet att flytta verksamheten och bli en del av i Smile Tandvård var Göran och Kary helt eniga om:

Det gläder mig att vi får fortsätta att arbeta som ett team, men nu som en del av ett större arbetslag, säger Göran Grahn. Kary Villberg håller med och betonar också vikten av att fortsätta jobb i samma team.

Patienternas tandvård tryggas långsiktigt och vi som verksamma tandläkare och våra tandsköterskor får fler kollegor.

Malin Schmidt, VD på Smile kommenterar förvärvet:

Smile Tandvård har under de senaste åren växt kraftigt, men primärt fokus har inte legat på Stockholm. Nu är det dags för oss att ta ytterligare steg i utvecklingen av Stockholmsområdet och vi är mycket glada över att kunna vidareutveckla vår verksamhet i Hagastaden.

Smile Tandvård växer även i västra Sverige, där tandläkare Per Fogdemark ansluter till Smiles klinik i Borås och tandläkare Margareta Westman ansluter till Smiles verksamhet i Mariestad. Samtliga ovan nämnda verksamheter blir en del av Smile Tandvård den 1 februari 2021.

 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Malin Schmidt, VD Smile Tandvård
070-779 02 91, malin.schmidt@smile.se

Per Fägerblad, Förvärvschef Smile Tandvård
070-676 73 46, per.fagerblad@smile.se

 


OM SMILE TANDVÅRD

Smile Tandvård vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Den svenska verksamheten ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver 300 kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz, Finland Italien och Tyskland och fortsätter sin resa mot att bygga en ledande pan-europeisk tandvårdskedja.

 


Läs mer inom Aktuellt

Smile Tandvård