Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård inleder samarbete med Warga Dental i Kramfors

Smile Tandvård satsar vidare i norra Sverige genom att förvärva Warga Dental i Kramfors. Förvärvet innebär bättre service och kvalitet för patienterna.

Tandhygienist Fabian Naseri har tillsammans med sina medarbetare drivit Warga Dental, mer känt som Tandläkarna i Kramfors, sedan 2017. Från juni 2022 kommer teamet att ingå i Smile Tandvård och tillsammans ta hand om cirka 3 000 patienter med ett fortsatt stort fokus på trygghet och personligt patientbemötande.

”Vi ser ett stort behov av tandvård i Kramfors och vill vara med och bidra till ökad tillgänglighet för såväl befintliga som nya patienter. Därför är vi väldigt glada och stolta över att Fabian och hans härliga medarbetare i Kramfors nu är en del av Smile-familjen. Närmaste systerkliniker blir de i Sundsvall och Umeå. Det känns bra att Smile Tandvård fortsätter expandera i Norrland, där efterfrågan på tandvård är hög”, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

Genom förvärvet kommer en del tidskrävande arbetsmoment inom verksamheten i Kramfors, så som administration och ekonomi nu hanteras centralt vilket gör att kliniken kan erbjuda patienterna bättre service och kvalitet.

”Tillsammans i ett större nätverk blir vi starkare och vår förhoppning är att genom Smile Tandvård kunna få ett gott utbyte där yngre och äldre tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor byter kunskap och erfarenheter med varandra. Vår gemensamma målsättning att fortsätta bedriva god vård till alla våra patienter, i en trygg miljö, fortsätter som vanligt”, säger Fabian Naseri. Vi är väldigt glada över möjligheten att tillsammans få satsa framåt, för våra patienters hälsa och för att utveckla vår tandvårdsverksamhet. Med Smile Tandvård som samarbetspartner ser vi möjligheter till kontinuitet och ett fortsatt gott och engagerat omhändertagande.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Mats Kvarnberg, Regionchef Norr
mats.kvarnberg@smile.se, 072-450 05 27

OM SMILE TANDVÅRD

Smile Tandvård vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör.

Den svenska verksamheten, med sina 60 kliniker, ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver drygt 600 kliniker och 50 tandtekniska labb i Europa och USA.


Läs mer inom Aktuellt

Smile Tandvård