Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård växer vidare i Göteborgsområdet

Smile Tandvård inleder samarbete med Marie Frösing Dental Studio och tandläkarna Anders Johnson och Mikael Holmström i Göteborg

Marie Frösing Dental Studio, tandläkare Anders Johnson och tandläkare Mikael Holmström har bedrivit sina respektive verksamheter i samarbete och i gemensamma lokaler på Kungsportsavenyn 32 i Göteborg sedan flera år. Från och med maj 2021 kommer teamen, som en del av Smile Tandvård, att ta hand om cirka 3 000 patienter med ett stort fokus på trygghet, personligt patientbemötande och högkvalitativ tandvård. Även nya patienter kommer vara varmt välkomna till kliniken.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Marie, Anders, Mikael och deras kompententa team på Kungsportsavenyn i Göteborg blir en del av Smile. Det känns spännande att Smile Tandvård nu får möjligheten att fortsätta expansionen i Göteborg samt att vårt nätverk av kliniker i västra Sverige får ett tillskott genom denna mycket fina klinik och välfungerande verksamhet, säger Malin Schmidt, VD på Smile Tandvård.

– Att nu gå in i Smile Tandvård känns som en naturlig del i vår utveckling. Nu kan vi fortsätta utveckla vår kliniska verksamhet gällande kosmetisk tandvård tillsammans med Smile samtidigt som vi får tillgång till många andra resurser som finns i en stor organisation, säger tandläkare Marie Frösing.

– Jag och hela teamet på kliniken är väldigt glada över möjligheten att få arbeta inom Smile Tandvård. Det är mycket spännande och inspirerande att få vara en del av deras satsning och expansion i Göteborgs-området, säger tandläkare Anders Johnson.

– Som en del av Smile Tandvård kan vi ytterligare öka tillgängligheten för tandvård i Göteborg. Dessutom får vi tillgång till Smiles stora specialistnätverk vilket också gynnar våra patienter, säger tandläkare Mikael Holmström.

 

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Per Fägerblad, Förvärvschef Smile Tandvård
070-676 73 46, per.fagerblad@smile.se

 

OM SMILE TANDVÅRD

Smile Tandvård vill erbjuda modern tandvård med hög kvalitet till förmån för patienter, medarbetare och ägare. Vi strävar efter kontinuerlig tillväxt, utveckling och förbättring i allt vi gör. Den svenska verksamheten ingår i Colosseum Dental Group, ett snabbt växande företag på den europeiska tandvårdsmarknaden som i dagsläget driver mer än 300 kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Schweiz, Finland, Tyskland, Frankrike och Italien och fortsätter sin resa mot att bygga en ledande pan-europeisk tandvårdskedja.


Läs mer inom Aktuellt

Smile Tandvård