Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Smile Tandvård – Din tandläkare i Örebro

 

Vi är din tandläkare i Örebro

Söker du en pålitlig tandläkare i Örebro? Då behöver du inte leta längre. Välkommen till våra moderna tandvårdskliniker i Örebro där din tandhälsa är i fokus.

Högkvalitativ tandvård

Vi är glada att kunna ge förstklassig tandvård på våra moderna och komfortabla kliniker i Örebro. Din tandhälsa står i centrum för oss och våra kompetenta tandläkare och tandhygienister samarbetar för att säkerställa den bästa vården för dina tänder.

Våra kliniker

Smile Tandvård har två bekvämt belägna kliniker i hjärtat av Örebro: en på Stortorget och en på Våghustorget där vi också erbjuder Specialisttandvård.

På våra moderna kliniker erbjuder vi ett omfattande utbud av behandlingar som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Oavsett om du behöver en grundlig undersökning, professionell tandrengöring, kosmetiska behandlingar eller avancerad specialistvård, kan du känna dig trygg. Vår miljö är avslappnad och välkomnande, vilket gör ditt besök hos oss bekvämt och stressfritt.

Våra behandlingar

Vi erbjuder bland annat allmäntandvårdakuttandvårdosynlig tandställning (Invisalign)barn- och ungdomstandvårdspecialisttandvårdtandblekning, tandrengöring och estetisk tandvård. Det finns även möjlighet att få lustgas under din behandling, vilket kan vara till hjälp för dem som känner oro eller spänning inför tandvårdsbesök.

1/4-30/6 erbjuder vi hela 30 % rabatt på tandblekning. – nu endast 2632 kr (ord. pris 3760 kr). Boka tid direkt online!

Barn- och ungdomstandvård

Vår barn- och ungdomstandvård är skräddarsydd för att säkerställa en livslång munhälsa för dina barn. Med vårt vänliga och erfarna team fokuserar vi på att skapa en positiv och trygg upplevelse för de yngsta patienterna. Från tidiga tandläkarbesök för att lära sig goda tandvårdsrutiner till specialiserad vård och rådgivning under tonåren, är vårt mål att se till att varje barn och ungdom får den bästa starten på sin tandhälsa.

Förebyggande tandvård

För oss är förebyggande tandvård av högsta vikt, och vi ger dig råd om hur du kan bibehålla din munhälsa mellan dina besök hos oss. Med den senaste teknologin och de mest effektiva behandlingsmetoderna strävar vi alltid efter att erbjuda dig tandvård av högsta kvalitet.

Välkommen till någon av våra tandvårdskliniker i Örebro – vi är här för att skapa och vårda friska leenden!

  • Kompetenta och välutbildade medarbetare.
  • Specialisttandvård om du är i behov av det.
  • Trygg tandvård utifrån dina behov.

Välkommen till Smile Tandvård – din tandläkare i Örebro!

Smile Tandvård