Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Sälj din klinik och trappa ner

Din erfarenhet som tandläkare är lång, liksom din tid som klinikchef. Lusten att trappa ner har infunnit sig, samtidigt som det vore roligt att göra något nytt. Du kanske vill inrikta dig på viss typ av tandvård eller ta dig an yngre kollegor i ett mentorskap – som anställd eller som konsult i eget bolag.

1. Värdering

Smiles förvärvsexperter går igenom praktikens ekonomi, tittar på saker som hyresavtal och inventarier och studerar hur kundunderlaget ser ut. Sedan gör vi en analys och gillar vi resultatet får du ett marknadsmässigt affärsförslag att fundera över.

2. Avtal

Genom dialog kommer vi överens om detaljerna. Bra betalt för praktiken är självklart viktigt, men det är lika viktigt att försäljningen känns trygg. I avtalet tar vi upp saker som att din personal ska tas om hand på bästa sätt, och att dina kunder ska uppleva en bra övergång till Smile.

3. Anställd/konsult

Specialist, mentor, teamledare, delaktig i verksamhetsutvecklingen… möjligheterna för dig inom Smile är många. Du kan själv avgöra hur mycket tid du vill lägga ner på ditt arbete. Vill du jobba halvtid, vara ledig på fredagar eller ha sommarmånaderna fria? Du formar din framtid hos Smile.

I vilket skede är du? Sälj din praktik och …

1-tandlakare-salj-klinik-jobbakvar
2-tandlakare-salj-klinik-trappaner
3-tandlakare-salj-klinik-skraddarsydinroll

Vilket alternativ passar in på dig? Klicka på de olika alternativen för att läsa mer.


Kontakta oss för mer information

Försäljningen av den egna praktiken är den typ av händelse som bara sker en gång i livet. I slutänden ger försäljningen bra betalt och nya möjligheter. Vi har erfarenhet av många goda affärer och en genomtänkt process som ger dig en trygg och överblickbar försäljning med tydliga roller. 

Välkommen att kontakta oss för för mer information och svar på dina frågor.

Per Fägerblad förvärvschef
telefon: 070-676 73 46
e-post: per.fagerblad@smile.se

Oscar Pettersson
telefon: 076-327 78 94
e-post: oscar.pettersson@smile.se

Smile Tandvård