Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Sälj din klinik och jobba kvar

Du har egen praktik sedan 10–15 år. Allt snurrar på, men du vill ha mer kollegialt utbyte, mindre administration och mer fokus på att ge bra tandvård.  Du kanske vill hjälpa till att utveckla en större praktik, samtidigt som du får bra betalt och möjlighet till anställning eller att verka som konsult i eget bolag.

1-tandlakare-salj-klinik-jobbakvar-3steg

1. Värdering

Smiles förvärvsexperter går igenom praktikens ekonomi, tittar på saker som hyresavtal och inventarier och studerar hur kundunderlaget ser ut. Sedan gör vi en analys och gillar vi resultatet får du ett marknadsmässigt affärsförslag att fundera över.

2. Avtal

Genom dialog kommer vi överens om detaljerna. Bra betalt för praktiken är självklart viktigt, men det är lika viktigt att försäljningen känns trygg. I avtalet tar vi upp saker som att din personal ska tas om hand på bästa sätt, och att dina kunder ska uppleva en bra övergång till Smile.

3. Anställd/konsult

Vilken roll vill du axla? Ser du dig som tandläkare med ansvar för teamets utveckling, eller vill du rent av driva den nya praktiken framåt i en ledande roll? Möjligheterna är många. Du får trygghet, bra lön, möjlighet till riktigt bra bonus och utveckling tillsammans med erfarna kollegor.

I vilket skede är du? Sälj din praktik och …

1-tandlakare-salj-klinik-jobbakvar
2-tandlakare-salj-klinik-trappaner
3-tandlakare-salj-klinik-skraddarsydinroll

Vilket alternativ passar in på dig? Klicka på de olika alternativen för att läsa mer.


Kontakta oss för mer information

Försäljningen av den egna praktiken är den typ av händelse som bara sker en gång i livet. I slutänden ger försäljningen bra betalt och nya möjligheter. Vi har erfarenhet av många goda affärer och en genomtänkt process som ger dig en trygg och överblickbar försäljning med tydliga roller. 

Välkommen att kontakta oss för för mer information och svar på dina frågor.

Per Fägerblad förvärvschef
telefon: 070-676 73 46
e-post: per.fagerblad@smile.se

Oscar Pettersson
telefon: 076-327 78 94
e-post: oscar.pettersson@smile.se

Smile Tandvård