Mina sidor Boka tid boka-nu-pil

Sälj klinik och skräddarsy din roll

Du har egna idéer om hur försäljningen ska gå till, hur praktiken bör drivas vidare eller vad fortsatt arbete inom Smile innebär. Eller så är läget i ditt liv inte perfekt för en försäljning, utan du vill kanske vänta några år samtidigt som du håller nära kontakt med oss. 


1. Värdering

Smiles förvärvsexperter går igenom praktikens ekonomi, tittar på saker som hyresavtal och inventarier och studerar hur kundunderlaget ser ut. Sedan gör vi en analys och gillar vi resultatet får du ett marknadsmässigt affärsförslag att fundera över.

2. Avtal

Avtal kan formas på många vis. Vi är öppna för skräddarsydda lösningar och har gärna en utvecklande dialog med dig. När vi väl är överens är både du och vi på Smile garanterat nöjda.

3. Skräddarsydd roll

Du kan arbeta som anställd, bli anlitad som erfaren konsult eller så hittar vi tillsammans en annan lösning och roll för dig. Expertis, utvecklingsvilja och framtidstankar välkomnar vi. Låt oss se vad som är möjligt.

I vilket skede är du? Sälj din praktik och …

1-tandlakare-salj-klinik-jobbakvar
2-tandlakare-salj-klinik-trappaner
3-tandlakare-salj-klinik-skraddarsydinroll

Vilket alternativ passar in på dig? Klicka på de olika alternativen för att läsa mer.


Kontakta oss för mer information

Försäljningen av den egna praktiken är den typ av händelse som bara sker en gång i livet. I slutänden ger försäljningen bra betalt och nya möjligheter. Vi har erfarenhet av många goda affärer och en genomtänkt process som ger dig en trygg och överblickbar försäljning med tydliga roller. 

Välkommen att kontakta oss för för mer information och svar på dina frågor.

Per Fägerblad förvärvschef
telefon: 070-676 73 46
e-post: per.fagerblad@smile.se

Tobias Wirén förvärvsansvarig/medgrundare
telefon: 070-750 00 15
e-post: tobias.wiren@smile.se

Jonas Uhrström affärsutvecklare
telefon: 072-442 05 02
e-post: jonas.uhrstrom@smile.se

Smile Tandvård